• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa - fryz...To jeszcze tylko pazurki i będzie git. Super, że inspekcja wypadła pomyślnie:-) :)

Ja ryzykuję i zaglądam ale muszę się nieskromnie pochwalić babeczkami Rudolfami

JPEG_20151224_110137_-680857364.jpg

Załączniki

• JPEG_20151224_110137_-680857364.jpg
    JPEG_20151224_110137_-680857364.jpg
    619,8 KB · Wyświetleń: 138
Madzikm cudowne babeczki :)

Ja się niby lepiej czuję, tzn. dolegliwości mniej, ale samopoczucie do d...
Milenka zdrowia Wam!

Ja również składam Wam życzenia spokojnych i rodzinnych świąt, a nam mamom spokoju, cierpliwości i duuuużo snu, a tym w dwupakach szczęśliwych i szybkich rozwiązań w stosownym czasie :)

MADZIKM chwal sie chwal,super babeczki

U nas już w zasadzie po świętach,jutro sama z dziećmi siedzę i zamierzam pod kocem sie leczyć bo czuję się fatalnie:sorry:
Młoda ku mojemu zaskoczeniu na wigilii nie pojadła za bardzo bo uszka wypluła,ryby nie chciała,zjadła rybę po grecku i pierogi a młody frytki z paluszkami rybnymi!!!Nie warto sie starać i siedzieć 2dni w garach.
Prezenty za to im się spodobały a teraz ogladamy Kewina,choć marzę o śnie.

Milenko zdrówka życzę i tym co jeszcze chorują Małym i Dużym także:)

Ja donoszę że nadal jesteśmy w domu bo samochód w drodze nam się zagotował (uszczelka pod głowicą poszła). Szczęście w nieszczęściu że nie ujechaliśmy daleko i jakoś się dowlekliśmy do domu:realmad: Najgorzej było wytłumaczyć Kubusiowi że nie jedziemy do Dziadków a od rana wołał że już jedziemy:no2:

Możliwe że jutro mój tata po nas przyjedzie i w niedziele odwiezie nas do domu. Ale nic nie piszę na 100% bo aż strach co się jeszcze może nieplanowanego wydarzyć.

W domu Milenko miałam bigos, ser żółty i sałatkę z tuńczykiem:sad: ale ponieważ rodzina męża jest dosyć liczna i mieszkamy na kupie to wbiliśmy się na Wigilię do ciotki męża bo u niej była robiona dla wszystkich:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry