• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszka zdrówka dla Ciebie!

Mika udanego lotu i grzecznego F podczas :)

Mi też już dzisiaj ręce opadają i próbuję nie reagować na to co chłopcy odstawiają, mieszkanie od rana H tam zdemolował że trzeba cały czas pod nogi patrzeć żeby sobie krzywdy nie zrobić :baffled:.
Byłam z H u lekarza i co? Osłuchowo czyściutko, gardło ładne, uszy wporządku :oo2: to skąd ten kaszel? Powiedziała że tak może być po chorobie i jakoś ten jego kaszel nazwała ale nie pamiętam. Dostał zyrtec i syrop jakby go mocno ten kaszel dusił. Mamy wychodzić i wietrzyć tak porządnie mieszkanie.

Ja nie mam weny więc tylko podczytuję.

Potwierdzam też mi lekarz mówił że kaszel może trwać jeszcze kilka tygodni po chorobie.

Pewnie nie uwierzycie ale Kuba przechodzi samego siebie. Nie wiem co mu jest ale jest okropny, złośliwy a jednocześnie niesamowicie sprytny bo zaraz jak nabroi to robi oczy jak kot ze Shreka.

reklama
Dziewczyny to ewidentnie coś w powietrzu wisi. Mój nie odbiega od większości. Wariuje, broi, pyskuje po swojemu a na dodatek zasnął o 20 a o 21 wstał i fisiuje do teraz. Pojechałam z nim na zajęcia dla maluchów to takiej histerii dostał, że aż wstyd. Mieliśmy przerwe 1 miesiąc w zajeciach ale to co Mlody odstawil to masakra. Ale ...... i tak go bardzo kocham :)
Katjuszko i reszta chorowitkow zdrówka i jeszcze raz zdrówka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry