• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Aginia to Julek Ci zrobil niespodziankę :-) usmialam sie
Dziewczyny butki super.
Katjuszka, zuzanka juz niedlugo, oby jak najmniej takich nocy, choc koncowka najgorsza.
A u nas w koncu weekend :-)

Truskawkowa - w sumie to nie ma aż takiej tragedii z tym różem, da się spokojnie coś znaleźć w innych kolorach.
Gorzej dla mnie jest z ew aplikacjami na ubrankach. Wszędzie Frozen, hello kitty i minnie mouse...Do obrzygania :confused2:

Milenko - ja też szaleję....Do Polski samolotem:-D

Mąż śpi z małą,a ja w ramach odpoczynku stópki sobie w spa wymoczyłam, pedicure zrobiłam, książkę poczytałam, zjadłam górę lodów polanych kahlua, do których dodatkowo wkroiłam dwie pralinki...
Kadzę sobie świeczką zapachową....
I już mnie nosi:rolleyes2:
Sernik chyba zrobię na jutro

A na wiosnę mamy takie Pumy w TkMaxx wygrzebane

JPEG_20160205_165158_-2008078269.jpg

Załączniki

• JPEG_20160205_165158_-2008078269.jpg
    JPEG_20160205_165158_-2008078269.jpg
    457,4 KB · Wyświetleń: 65
Dziewczyny super buciki! Teraz dzieciaczki gotowe są na wiosenne spacerki :-)

Madzikm zazdroszczę :rolleyes:

Milenka wakacje? Oj nie wiem jak to będzie w tym roku niby w tamtym 1900 km w jedną stronę jakoś przeżyliśmy ale żeby to była mega przyjemność to niekoniecznie ;-) ;) raczej wybierzemy polskie góry.

Mały zasnął mi na rękach i śpi w butach hehe później spróbuję go rozebrać.

Kurcze jakaś wirusówka nas bierze mnie od rana brzuch boli i wiadomo :eek: a chłopcy też częściej nr 2 . Podałam tasectan i do rana zobaczymy, oby nic się nie rozwinęło bo impreza jutro :cool2:.

Dziewczyny zabijacie mnie z tymi butami na wiosnę. Ani mi jeszcze przez myśl nie przeszły :-( choć zapewne macie rację biorąc pod uwagę nasz cudowny klimat.. dziś u nas przymrozek a jutro ma być 10 stopni..

Madzik zgadzam się i się nie zgadzam odnośnie ciuchów. W pl większość różu lub jego wariacji :-( ja bym chciała coś niebieskiego, zielonego, czerwonego, a tu kiszka. Ale zgadzam się z tymi motywami. Do zazygania cały czas to samo, nic twórczego nie można kupić. Dlatego zostają mi używki z allegro, ale czasem fajnie coś nowego mieć na większe wyjścia..

Dziewczyny super buciki! Teraz dzieciaczki gotowe są na wiosenne spacerki :-)

Madzikm zazdroszczę :rolleyes:

Milenka wakacje? Oj nie wiem jak to będzie w tym roku niby w tamtym 1900 km w jedną stronę jakoś przeżyliśmy ale żeby to była mega przyjemność to niekoniecznie ;-) ;) raczej wybierzemy polskie góry.

Mały zasnął mi na rękach i śpi w butach hehe później spróbuję go rozebrać.

Kurcze jakaś wirusówka nas bierze mnie od rana brzuch boli i wiadomo :eek: a chłopcy też częściej nr 2 . Podałam tasectan i do rana zobaczymy, oby nic się nie rozwinęło bo impreza jutro :cool2:.

Wiem, że tak wyskoczę z tym postem jak Filip z konopii (zaraz się wytłumaczę) ale Kochana jak macie tzw. wirusówkę to lec z tym do lekarza żeby zrobił wam wymaz w kierunku pasującego teraz groźnego wirusa, który właśnie tak się objawia ale bardzo szybko mutuje i ciężko go leczyc antybiotykami.. To jakiś wirus na C.. oczywiście zapominam wszystkich możliwych nazw... Może to nie to ale lepiej się upewnić

reklama
Ja też jestem w szoku z tymi butami bo dziś to kozaki jeszcze kupowałam heh

Loka dopóki dzieci nie chodzą do szkoły to można poza sezonem jeździć tak robiliśmy kilka lat wcześniej. No i ceny dużo niższe

Madzikm szybki lot to szaleństwo zdrowe, nasze już nie specjalnie :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry