• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa niestety jak piszesz że co dwa lata to musisz zęby zacisnąć i przeczekać a zajęcia ruchowe na pewno by tu pomogły.

Milenka nasi wchodzą w ten "głupi" wiek i niestety też musimy uzbroić się w cierpliwość i tłumaczyć aczkolwiek wiem że niewiele to daje :(. K jeszcze zakłada co mu dam oby nie w babskich kolorach i bez dziecinnych wzorów ;-) ;). Może tak jak Katjuszka pisze popatrz w outletach, K ma kurtkę z lumpka nową z metką kupiłam na jesieni i teraz jeszcze będzie dobra.

reklama
Agunia to Ci chlopak dorasta :-) a rozwiazanie super
Co do ubrań to sama pamietam jak szukalam promocji w big starze albo sportowe ubrania i buty adidasa :-D to byly czasy. Spodziewam sie ze u nas tez nadejdzie czas se nie bedzie chcial ubran, ktore mu wybiore.

KATJUSZKA mnie nie ruszają markowe ciuchy i nawet połowy marek nie znam,mój m częściej Sobie ciuchy firmowe kupuje.Do factory mam bardzo daleko i obawiam się jak ostatnio że nic nie kupie akurat jak pojadę.Weszłam teraz na online ale tam mały wybór i tylko jedna poniżej 200zł.Na allegro widziałam i mu pewnie kupię ale na razie jeszcze go wyedukuje z tymi roszczeniami.

ANCONA mój też zawsze sie cieszył jak mu kupowałam że fajne itp a dziś mnie zaskoczył.W mieście można coś uchwycić ja do miasta jadę kilka razy w roku heh więc szansa ze akurat coś upolują jak trafić w totka.

Milenka a może jak on tak nagle z firmówkami wyskoczył to może coś mu jakiś "mądry" kolega powiedział? Dzieci są wredne i lubią się przechwalać. Podpytaj go delikatnie o co tak na prawdę chodzi..?

ANCONA rozmawiałam i dowiedziałam się od mojego 8letniego syna,a ty myślisz mamo że o czym my rozmawiamy na przerwach?dziewczyny to cały czas o modzie a chłopaki też sobie metki oglądają;-) ;),tego nie przeskocze anie chce też żeby odbiegał od innych,dobrze się uczy,jakiś problemów nie sprawia więc myślę że zasługuje,oczywiście w miarę rozsądku.Tylko chce że by to docenił a nie uważał że mu sie należy ot tak

Milenka tu masz rację też chciałabym żeby chłopcy wiedzieli że to co mają nie spada im z nieba i odrobinę wdzięczności. A wiesz jak to jest ty mówisz i się produkujesz a oni jednym uchem wpuszczą drugim wypuszczą..

Truskawkowa - nic tylko cierpliwości życzyć. Ja to się boję jak diabeł święconej wody buntu małej bo mi się naprawdę pod względem zachowania fajny egzemplarz trafił i chciałabym żeby tak zostało ;)

Milenko - niestety, tak teraz jest, że dzieci nawet nie to że czegoś same z siebie chcą, tylko moda i koledzy/koleżanki narzucają roszczenia. Tak naprawdę przyszło nam dzieci wychowywać w mało ciekawych czasach, nasz wpływ na nie kończy się dużo szybciej niż to było za czasów naszych rodziców.

Agunia - teraz będziesz się mogła bez problemu z Julkiem na pilates wybierać, on będzie miał swoją rozrywkę a Ty swoją.

Zabiję gówniarza!!! Cierpliwie znoszę wszystkie rzucane na placu zabaw kalumnie, że mama go bije, ale jak dzisiaj w ogromnej kolejce do kasy w sklepie zaczął głośno wszystkim mówić "mama zrobiła dziś kupę" to myślałam, że się ze wstydu pod ziemię zapadnę.

Agunia - uważam się za normalną osobę więc jak przeczytałam twój post to się pośmiałam, tak samo zareagowałabym stojąc za Tobą w kolejce i na pewno nic bym sobie o Tobie złego nie pomyślała.
Ale współczuję trochę bo widać, że będziecie mieć z Julkiem nieźle przeboje z powodu tego co wygaduje

reklama
Agunia hahahaha dobre z rana :rofl2: oj tam oj tam, życiowa sprawa :rolleyes:

Wykończę się, naprawdę. Pół nocy nie spałam, bo co jakiś czas skurcze wyciskające ze mnie poty i NIC. NIC, po prostu jest kilka i przechodzą.. i tak od kilku dni. Tzn nocy akurat.. O 1 jak młoda zjadła i usnęła po prostu wstałam i poszłam na dół spacerować myśląc, że to już i że biore tel żeby czas liczyć.. wszystko przeszło. O 5 powtórka z rozrywki.. Jak młoda wstała o 7;20 i nie chciała mi się dać przebrać (jak z resztą zwykle) to się z bezsilności poryczałam... przyszedł m, przebrał, kazał się położyć.. a mnie tak wszystko łupie teraz, że nawet leżeć mi się nie chce.. No żesz, ciąża dużo lżejsza niż z K, ale za to końcówka mnie zabije chyba...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry