• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas dalej teściowa jest więc piszę krótko i na temat.
Anacona u nas w CCC widzialam wyprzedaz butów dla dzieci i byly po 15 zl. Zastanawiam sie wlasnie czy nie kupic mlodemu na nastepny sezon wiekszych. Bo nawet jakby mu mega noga urosla to sprzedam.
Mój syn dalej o 22 idzie spac :) za to rano do 10 w lozku a próba wyciągnięcia szybciej kończy się wrzaskiem.
Rila u nas tez demolka i chociaz mieszkamy tu 2 lata to na wiosnę malowanie itd. Podlogi celowo tansze kupowalismy bo zakladalam ze jezdziki odbija swe piętno.

A mój bilans 0 :-) mimo że wszyscy kusili. W pokoju nauczycielskim pełne talerze dla nas, uczniowie też się zaopstrzyli i częstowali. Okazuje się że mam naprawdę silną wolę. Wszyscy wcinali pączki a ja ze stoickim spokojem kanapkę. No ale chwila przyjemności a potem cierpieć to ja dziękuję.
Myszka- my w podłogę zainwestowaliśmy i to był dobry pomysł bo jest eksploatowana ekstremalnie i ma się nieźle. No ale w końcu nadaje się do pomieszczeń przemysłowych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry