• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenko szczerze to nie wiem jak ten model ale zdałam się na adidasa bo wszystkie buty starszaka tej marki były profilowane. Więcej napiszę jak przyjdą :) a żeby kupić solidne markowe profilowane to trzeba pewnie przynajmniej drugie tyle zapłacić.

Loka a zimowe butki są jeszcze wyższe i nic się nie dzieje to myślę że i w tych nic mu nie będzie :-). Wpadły mi w oko i zamówiłam a jak coś będzie nie tak to zawsze można zwrócić. Niestety nie mam możliwości kupienia mu fajnych butów na miejscu tylko online.

Agunia Julko na pewno nie oprze się pysznym pączusiom :-) :) mój K nie może się jutra doczekać bo w końcu obiad zje w szkole - pączki jako danie główne :-D

A co do lumpka to mam tu taki jeden co wygląda jak sklep z górnej półki ;-) ;):-D mały, wszystko sortowane ogólnie czysto i pachnąco to tam czasami zaglądam a jest też taki duży co ludzie potrafią się bić - tam nie chodzimy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ja z rana atakowałam polski sklep i zrobiłam zapas chyba na tydzień [emoji6] także do mnie tez możecie wpaść.

Ancona - super butki.

Ja dzisiaj byłam odebrać paczkę z NeXT i jestem zadowolona. Butki na lato jak znalazł, fajne są tym bardziej, że mają skórzaną wkładkę profilowana.
ImageUploadedByForum BabyBoom1454589688.213616.jpg
ImageUploadedByForum BabyBoom1454589698.194575.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454589688.213616.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454589688.213616.jpg
    153,4 KB · Wyświetleń: 184
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1454589698.194575.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454589698.194575.jpg
    230,2 KB · Wyświetleń: 184
reklama
Mika a o której najbliższy samolot? :-D

Super zakupy i koszulka fakt świetna

Czarna mamba ja rano jeździłam po cukiernich bo chrust do szkoły musiałam kupić to poszalalam z paczkami

Ancona daj znać jak się układają te butki a były inne kolory?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry