• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka żebyś wiedziała, jak nie urok to... brak słów.
Ty to powinnaś jakieś wspomagacze brać.

Milenka ja nie mam wyjścia. Mąż nie pójdzie, bo zbyt dużo by stracił. Z drugiej strony jestem na stażu, więc nie wiele stracę. A nie liczę na to, że tam zostanę na umowie.

reklama
djmk wiem jak jest,ja też nie mam z kim zostawić w razie problemu,a tak sobie myślę kiedyś ,jak ludzie mają dzieci w wieku 6-7lat to co znimi robią w czasie 2miesiące wakacji,2tygodnie ferii,2tygodnie święta bożego n,i mnóstwo pojedyńczych dni wolnych od szkoły.

Brat mnie gnębi co ma młodej kupić a mi nic konkretnego nie przychodzi do głowy a nie chce mi się szukać po allegro:confused:.

Jak Djmka nic z kasy nie stracisz. Staz jest 100 % platny z UP.
Mij mlody zasnal na drzemke o 14:30 a ja dziś po nocy umordowana to mu pozwoliłam. Trudno. I tak późno chodzi spac.

Myszka to, że platne zwolnienie w 100% to ja wiem, tylko zastanawiałam się, czy na stażu też obowiązuje te 30 dni, żeby uzyskać chorobowe, ale doczytałam i okazało się, że nie.

Milenka ja kupiłam Młodej swinkę Peppę od mojej babci, rodzice moi kupują jej wózek. Ja w sumie nie wiem, pewnie ubrania. Ogólnie prosiłam o ubrania.

Ja nie mam problemu z pytaniem co kupic A na urodziny-tym razem zbieramy na lozko;-)
Aha bylam u dentysty- stracilam lewa gorna 5;-( tyle kasy 3 lata temu wydalam, a dzis 100zl za wyrwanie . .......

DJMK też myślałam nad peppą ,maszą ale od kąd wyeksmitowałam pluszaki z łóżeczka do pudła to nawet nie zagląda do nich:oo:

TRUSKAWKOWA u mnie nikt nie uznaje dawania pieniędzy a w sumie pasowałoby mi bo chce kupić trampolinę i muszę sama sfinansować ten prezent;-) ;)

DJMka zdrówka dla małej.

Milenka a kuchnia?
Ja chcę mojej kupić na urodziny (chyba że ktoś mnie wyręczy) tylko nie wiem jaką, bo latem pewnie postawię ją na dworze koło piaskownicy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry