• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dziękujemy za życzenia :*
U nas też już po imprezie było bardzo kameralnie bo tylko dwie babcie i mój brat z panną a że H był bez drzemki to na koniec dał taki popis że moment wszyscy uciekli ;).

W poniedziałek czeka nas wycieczka do lekarza bo H brzydko kaszle a domowe sposoby już wyczerpałam hmm..

Truskawkowa zdrówka! !!

Wstawiam torcik bo sama robiłam :)

Załączniki

• 20160319_142628-1-800x675.jpg
    20160319_142628-1-800x675.jpg
    121 KB · Wyświetleń: 77
Ancona - sto lat dla H!!! Niech spełnią mu się wszystkie dziecięce marzenia :)
Torcik bardzo udany. Wyjadłabym wszystkie te nasypane słodkości :)

Rila - ale mam nadzieję, że impreza udana?
I ciekawe, czy dwadzieścia dorosłych osób dało radę czwórce dzieci?:wink:

Ja kolejny dzień non stop z Emmą. Po południu poszłam z nią do szwagierki, bo wiedziałam, że tam trochę odpocznę. Emma wyżarła ciotce ciasto z talerza, kuzynostwu chrupki, wujek który akurat kończył gotować afrykańskie jedzenie musiał pod presją dość głośnego mniam mniam dać Emmie spróbować. Myśleliśmy, że nie zje bo dość pikantne a ta wchłonęła trzy porządne kawałki wołowiny po czym ją wywiozłam do domu bo zaczęli na mnie dziwnie patrzeć:oo2:
Pewno myślą, że głodzę dziecko:-D

Ostatnia edycja:
Rila to spora imprezka ale na pewno było wesoło :)

Madzik ale się uśmiałam że Emma zrobiła małego głodomorka :) i troszkę zazdroszczę bo mój solenizant zjadł dzisiaj 3 butle mleka, kabanosa, gryza suchego chleba, 3 łyżki zupy, 3 Kinder czekoladki i Kinder jajo :dry: masakra no nic normalnego nie chce ostatnio jeść..

Sto lat dla wszystkich 2 latków.
Przed nami dopiero impreza na koniec kwietnia ale będą sami dorośli bo dzieci w rodzinie brak.
Czytam Was ale mam brak siły na pisanie, tarczyca mi tak ześwirowala, że mam kompletny brak mocy i jeszcze kilka innych objawów dołujacych. Po zmianie leku poprawy nie widać a wg. Lekarza nawet 2 miesiace ma sie stabilizowac. Masakra jakaś.
A tak z innej beczki co specjalnego na święta szykujecie? Szukam inspiracji - prostej i łatwej w wykonaniu. ( Oprócz gotowanych jajek he he he )

Myszka ja nic nie szykuję, bo w pierwszy dzień mamy pielgrzymkę po rodzinie, a w drugi Młoda ma urodziny. Gości zaprosimy na tort i kawę i tyle.

Nieprzytomna jestem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry