• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Katjuszko nie wiem czy probowalas juz tych rurek Windi bo one sa skuteczne wlasnie wtedy kiedy jest mozliwe podanie godzin ataków kolki. Wtedy tak 30 minut szybciej należy zrobic masaz brzuszka i zastosowac rurkę. Gazy odchodza natychmiast a czasami tez nr 2.
U nas chlapa na dworze i jesienna bura co dodatkwo sprawia, że jest dołujaco.

U nas też pogoda dzisiaj nie rozpieszcza. ..
Katjuszko aż wstyd przyznać ale mam może ze trzy zdjęcia z urodzin aż zła jestem jak pojadę do mamy to zobaczę czy może jej udało się coś konkretnego zrobić..

Myszko próbowałam :-( kilka razy, a tylko raz się udało ze cokolwiek poszło :-( chyba po prostu taki mamy model ze musimy się przemęczyc. Jeszcze tylko mi te czopki polecane przez Rila zostały i dziś je zamawiam

U nas pogoda Bleeee, pada i na pole wyjść się nie chce. F obraził się na owoce. Jedyne co mu podchodzi to borówka - mały pojemniczek 6 zł [emoji33] idzie zbankrutować, za to pomidory mógłby jeść non stop. Biorąc pod uwagę porę roku i "zapach i smak" pomidora to chyba wartości odżywczych to nie ma.

Widziały Drogie Koleżanki pogodę na święta ? U nas na tym wygwizdowie ma być 16 stopni [emoji2], toż to prawie połowa lata, drugie 16 i mamy upał [emoji16]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas powoli przebija się słonko :)

Mika ja też chciałabym te 16 stopni :)
Pomidory o tej porze to nic dobrego H też jak widzi to aż się trzęsie, niestety jak tylko zje to odrazu jest zsypany w swędzące plamy i drapie się do krwi.
H w ogóle obrażony jest na jedzenie wszystkiego poza kaszą na mleku, kakao, mleko z masłem i miodem wchodzi mu wszystko co z mlekiem reszta to po kilka kęsów i tyle.

reklama
Oby te świąteczne prognozy się sprawdziły. Jak na razie u mnie 8 stopni.
Mała dzisiaj miała fazę buntu, najpierw nie chciała się ubrać jak szłyśmy do sklepu a potem nie chciała się rozebrać jak wróciłyśmy :rofl: Na szczęście szybko jej przeszło i poszła spać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry