• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Djmka gratulacje :)

H rano wstał po nurofenie jak nowo narodzony i od rana nie widzę żadnych zmian temp narazie nie ma, dzwoniłam do pediatry takiej lepszej co tylko prywatnie chodzimy i kazała dać jeszcze na wieczór ibuprofen i obserwować a rano już nie dawać i jak będzie dalej się skarżył to wtedy przyjechać. No to zobaczymy i czekamy ale jak ta noc będzie taka jak poprzednia to już się boję ...

Edysiek udanego wypoczynku nad wodą:)
ja upały lubię ale w domu z wiatrakiem :) na zewnątrz zaraz mi się w głowie kręci i źle się czuję.

reklama
Djmka gratuluję :-)
Edysiek bawcie sie dobrze!
Ancona a to czasem nie od piatek? Zeby wychodza glebiej i blizej uszka. Bo zapalenie samo z siebie to chyba by nie przeszło.
M wzial wolne i jedziemy znowu nad morze :-D jak ja lubie czasem jak on cos wymyśli.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Djmka gratki :-)

Loka nawet nie mów. Taaaak Ci zazdroszczę. My mamy prawie 700 km. Nie jestem w stanie namówić m :-(

Milenka odnośnie aliexpres to tylko Madzik tam kupuje. Mój m kupował w zeszłym roku kilka rzeczy ale nie na ali

Loka - też zazdroszczę :-)
Ja w tym roku odwiedzę polskie morze dwukrotnie. Najpierw na początku lipca jedziemy z m i maluchami do Gdańska na tydzień a potem w śdm wyjeżdżam z maluchami i moimi rodzicami do Sopotu. Pewnie będziemy jechać w nocy bo chłopcy po 40 min w samochodzie chcą wysiadać i generalnie są awantury że bie chcą już siedzieć. Ciekawe jak to przetrwamy...

Milenko - tak, to Ali tylko w polskiej wersji językowej :). A co Cię interesuje? Ja za każdym razem jak ciuszki dla Emmy przeglądam i widzę Peppę to myślę o Milence :)
Mnie ostatnio przyszły dwie zamówione sukienki, ryzyko nie powiem bo ja sobie raczej ciuchów nie kupuję ( kilka razy niewypał, bo za małe) i jestem ZACHWYCONA!!!! Dosłownie. W jednej idę na panieńskie w sobotę a w drugiej na wesele w lipcu.
Jak ja wam tej pogody zazdroszczę :( U nas po dwóch tygodniach irlandzkiego lata znów leje i wieje..:(

Rila to musimy się umówić na spotkanie jak będziesz w Gdańsku albo Sopocie :-)

Wczoraj byliśmy z O. na przeglądzie u dentysty. Brakuje mu tylko górnych piątek. Bardzo mu się podobało, szczególnie jazda fotelem, zębiska bez problemu dał pooglądać.
Tak mu się podobało, że wizytę u dentysty możemy traktować jak nagrodę za dobre sprawowanie ;-)

Ostatnia edycja:
Viltutti - nie kuś bo jeszcze wszyscy Ci się na głowę wpakujemy. Jest straszna lipa bo chcemy jechać w nocy żeby chłopcy spali i planujemy byćw Gdańsku 7-8 rano. I tu klops bo doba zaczyna się o 16 i nie będziemy mieli się gdzie podziać. Dzwoniłam z prośbą żebyśmy za dopłatą mogli wcześniej zająć apartament no ale będą jeszcze poprzedni goście więc nici z mojego chytrego planu. Zostaje nam koczowanie na plaży, oby nie padało ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry