• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona a Ty juz nie spisz??

U mnie noc super. Kladlam sie ok 1, a o 1:20 wstal mlody. Pokrecil sie, wypil mleko i zasnal ok 2. Coby matka za bardzo sie nie wyspala starszy przed 3 wstal i rzyga. Ja sie zastrzele chyba.....

reklama
Truskawkowa bo to tak jest jak się późno pójdzie spać. Ja tak mam zawsze ze jak się później położę to mam akcje, żeby w ogóle się nie przespać.
A Najgorsze jest to, że Z noc w noc robi przerwy w spaniu :-( wykańcza mnie to. Nie jestem jej w stanie uśpić choćbym ją godzinę nosiła. Ostatni rekord 24-2:30.

Dajcie spokój. Czemu nie możemy mieć choć chwili oddechu? Spokojny dzień, spokojna noc. Marzenia

Wczoraj u nas akcja pt kleszcz. Tyle co wyszłam wieczorem z domu na imprezę kończącą rok szkolny i jeszcze nie dojechałam do knajpki a tu M dzwoni że O ma kleszcza pod kolanem i jedzie na sor żeby to wyciągnęli. Wysłałam M na opiekę całodobową żeby się do szpitala w 4 h kolejkę nie wpakował. Kleszcza wyciągnęli i od razu M zawiózł go na badanie w kierunku boreliozy. Jak kleszcz jest nosicielem to O czeka seria antybiotyków. Oby nie...
Jak się domyślacie miałam cudowną imprezę.

Truskawkowa jak starszak?? Ja obudziłam się o 4 taka wyspana jak po 10 godzinach snu wpadłam na forum a później grałam z godzinkę na tel i zasnęłam :)

Katjuszka a Z dalej takie długie przerwy robi?? Nie da mamie odpocząć..
Chyba dziewczynki mają coś z tym rannym wstawaniem mała siostry codziennie wstaje 4.30 - 5.00 ..

Rila jejuu daj znać jak sytuacja?? Oby wszystko było wporządku!!!

Rila oby dobre wyniki mnie przerazaja kleszcze.
ancona moj syn mowi zebym mu brata w jego wieku adoptowala albo wyprowadxic sie do miasta.tam dxieci sie spotykaja i bawia na placu czy parku a tutaj nie maja gdxie.etap ze lazili po domach sie skonczyl,pewnue sie rodzice wkurzali i teraz kazde u siebue siedxi.moj sam nie lubi sie bawic to spedxil caly dzien w domu.a mloda lubi spacety kolo domu nie bardxo

truskaw to kara za nocne pranie i sprzatanie hi.jak mlody ?

u nas padalo ale juz slonko sie wylania,w poludnie jedziemy gdxies na galerie zakupy przed wczasami zrobic.sobie musze w koncu sandaly i spodenki kupic bo zawsze wszystko dzieciom.

mowia ze polacy nie umieja sie zachowac za granica a dzis rano angole z goly dupami kapali sie w fontannie na rynku.ciekawe gdzie straz miejska byla

Ostatnia edycja:
Milenka udanych zakupów :) mi wczoraj przyszły sandałki i M oczywiście musiał skrytykować 8-).
Co do dzieci to zanim się przeprowadziliśmy to K też najchętniej siedział w domu bo nie było z kim się bawić.. tylko jego ulubione zajęcie to klocki lego a kiedyś plastelina godzinami. Więc nie dziwię się Twoim jak towarzystwo daleko.

Ancona POCHWAL SIĘ SANDAŁKAMI?
Mój w tym roku odstawił już wszeelkie zabawki,on uwielbiał resoraki i z nich też wyrósł.Cieżko te wakacje widzę,komp i tv na zmianę:-( :(.A wiesz jaki sposób mają?umawiają sie na grach online,tam piszą do siebie wiadomości i grają ot takie życie na wsi.

A wiecie że ja dalej 500+nie dostałam?

Ostatnia edycja:
TRuskawkowa O JA to chyba odwołaj te urodziny jak wirus to do jutra wam nie przejdzie a jeszcze zarazicie wszystkich.

Sprawdziłam prognoze 2tygodniowa i jutro ostatni dzień upału,od poniedziałku 23-26stopni,dla mnie idealnie,a ja wczoraj wiatrak zamówiłam:rofl2:.

Ostatnia edycja:
reklama
Milenka wiatrak rzecz potrzebna :-) my też mamy a nawet mam plan wziąć go dziś do ogródka jak K będzie się kąpać bo ja tam umrę z gorąca. Nasz sąsiad często się opala z wiatrakiem :-)
Udanych zakupów! Kiszka z tym 500. Jedyne pocieszenie, że kumulacja może się wolniej rozplynie

Truskawkowa kiepsko bardzo. Chyba faktycznie lepiej przełożyć :-( zdrowia

Rila a gdzie daliście do badania? U mnie nawet w tym mini ogródku są więc dobrze wiedzieć w razie czego. Ile ta wątpliwa przyjemność kosztuje? Słyszałam coś o 160 zł?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry