• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa:laugh2:

Katjuszka - tak 160 zł. M zawiózł na Galla.

Agunia - wiem że jeśli kleszcz miał boreliozę to jeszcze nie znaczy że zaraził, ale jeśli nie miał to będę do 10 dni wiedzieć; bo tyle się czeka na wyniki. A 4 tygodnie to strasznie długo.

M będzie robił oprysk na to cholerstwo. Nosz kurczę unikam parków i lasów a tu we własnym ogródku złapał.
Kupiłam różne spraye i olejki eteryczne odstraszające kleszczeti smaruje maluchy od góry do dołu.
Jak na razie przygoda z kleszczem kosztowała nas 300 zł plus stres. Oby na tym się skończyło

Truskawkowa super ze po imprezce. Ja nie wiem jak bym dala rade. U nas 1+1 chorzy to koszmar.
Edysiek to wyjazd udany.
Rila to kosztowna sprawa ale trzeba zbadac. Oby nic nie wyszlo.
A my dzisiaj juz w domku. Pobudka o 5...buuu :-(

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Madziolina moja siłą rzeczy musi wcześnie wstać, bo ja do pracy. Doświadczenie babek nie wiele ma do sikania ;) bo jak Młody się zapomni w zabawie to i doświadczenie nie pomoże. Moja w domu sama chodzi do wc. W żłobku panie muszą pilnować, bo sama wyjść nie może.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

A my nie dawno wstaliśmy :)

Dziewczyny gratulacje majtkowych dzieci:) mój jeszcze nie łapie o co chodzi wcale nie woła jak mu majtki założę to zrobi siku aż po nogach leci pokaże żeby zmienić ale żeby wcześniej powiedzieć to nic z tego.

reklama
Ancona moja też nie mówi, ale widzę, że już kuma. Kupę powie, to próbujemy dalej. Na noc ma jeszcze pieluchę i do spania też. Zobaczymy jak jej pójdzie. Nie wykluczam, że możemy wrócić do pieluch.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry