• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zmienie troche temat. Oto moje pomidorki. Dzisiaj zerwalam z 10 pomidorkow, a z 30 juz wyszlo zielonych i w ciagu kilku dni do zjedzenia :-) to obrywanie lisci rzeczywiście dziala
1467014079-1d1mld.jpeg
1467014124-1d1mld.jpeg

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Loka u mnie też było kilka ale K zrywa i zjada ;-) reszta zielona jeszcze. Właśnie wczoraj myślałam, czy nie oberwac bo strasznie zagajony jest... skoro oberwalas i jest ok to i ja tak zrobię :-)

Madziolina moja siłą rzeczy musi wcześnie wstać, bo ja do pracy. Doświadczenie babek nie wiele ma do sikania ;) bo jak Młody się zapomni w zabawie to i doświadczenie nie pomoże. Moja w domu sama chodzi do wc. W żłobku panie muszą pilnować, bo sama wyjść nie może.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
No to u Ciebie to supern u mnie to dopiero poczatki odpieluchowania, ale w zlobku mowia ze nie moze byc tak, ze w domu bez pieluchy a w zlobku z pielucha. No zobaczymy

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Na synu panie próbowały wymusić odpieluchowanie jak miał 2 lata. Ja się nie zgodziłam i sadzały go jak wszystkich na kibelek o określonych porach. Jak był gotowy to pielucha poszła w odstawkę. Kwestia tego, by maluch wiedział i czuł, że sika, a nie było łapanie siku.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry