• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

20160625_134420.jpg
Milenka o takie mam sandałki:)

Wiatrak potrzebny też musimy kupić bo mamy mały a przydałby się większy :) Dziwne że jeszcze pieniążków nie dostałaś ja liczę że w poniedziałek będzie już kolejna wypłata ;)
Truskawkowa zdrówka dla Was! Jak wirusówka to może być kiepska imprezka :/

Załączniki

• 20160625_134420.jpg
    20160625_134420.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 241
reklama
Truskawkowa jak Ty to wszystko ogarnęłaś?

Ancona mam sandały tego typu i bardzo je sobie chwalę.

Katjuszka w diagnostyce badanie kleszcza kosztuje 160 zł, ale babka w recepcji mówiła mi że lepiej jest poczekać 4 tygodnie i zrobić badanie dziecku, bo nawet jeżeli kleszcz jest nosicielem to wcale nie oznacza, że automatycznie łapie się boleriozę. A w razie czego malucha i tak trzeba będzie przebadać i dopiero wtedy ewentualnie wdrażać leczenie.
W te upały bez wspomagacza do ochłody ani rusz.

Madzikm jak E sobie radzi jak masz już cały etat?

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Truskawkowa jak Ty to wszystko ogarnęłaś?

Ancona mam sandały tego typu i bardzo je sobie chwalę.

Katjuszka w diagnostyce badanie kleszcza kosztuje 160 zł, ale babka w recepcji mówiła mi że lepiej jest poczekać 4 tygodnie i zrobić badanie dziecku, bo nawet jeżeli kleszcz jest nosicielem to wcale nie oznacza, że automatycznie łapie się boleriozę. A w razie czego malucha i tak trzeba będzie przebadać i dopiero wtedy ewentualnie wdrażać leczenie.

Milenka w te upały bez wspomagacza do ochłody ani rusz.

Madzikm jak E sobie radzi jak masz już cały etat?

Agunia ale co??Jak mus to mus. Porozdawalam leki jak w szpitalu i robilam swoje. I tak w tym roku ide na latwizne. Grill, salatka makaronowa(rano zrobie), salatka brokul+kalafior i pomodor z ogorem. Wiecej nie robie. A chleb swojej roboty jeszcze mam[emoji38] i nie, nie upieklam-tesciu mi kupil[emoji38]

Truskawkowa zuch dziewczyna z Ciebie :) udanej imprezy :)

Agunia kupiłam je licząc na to że przy minimalnej ilości pasków nie będą obcierać, dzisiaj po zrobieniu kilku kilometrów mam obtarte stopy :dry: liczę na to że nie będzie tak cały czas bo strasznie mi się podobają :)

Ja strasznie boję się kleszczy kiedyś uwielbiałam spacery po lesie czy łące teraz panicznie się boję nawet jak chłopaki po trawie biegają brrry

reklama
U mnie wczoraj padało, dobrze że znajomi mają duży camping z przedsionkiem to mieliśmy gdzie siedzieć. No a mecz to dodatkowe atrakcje, tyle że nie w tv ale w radiu. W dodatki kolega obiecał po wygranej biec na waleta do wody. :-D Rano już ładnie było. Do domu wróciliśmy koło południa. Później pogoda całkiem fajna. Teraz siedziałam ze szwagrostwem na dworze i piliśmy piwko. Musiałam iść do domu, bo mała narobiła w portki a bez pieluchy była. Mam nadzieję, że jak się wykąpie to szybko padnie.
Ancona fajne butki.
Truskawkowa obrotna babka jesteś.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry