• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Matki
Ile wy piszecie :errr:
Co Wy dzieci i zajęć nie macie:D
Ja oczywiście w pracy siedzę żeby nie było.
Weekend intensywny, mecze nie mecze, znajomi przychodzą oglądać do nas.
W sobotę byłam na panieńskim. Wyszalałam się za wsze czasy. W ramach niespodzianki dla przyszłej panny młodej założyłyśmy się na limuzynę i podjechałyśmy z wiwatem pod nią pod dom :). W limuzynie zrobiłyśmy 4 butelki szampana w osiem i było nam bardzo wesoło:-D. Jechałyśmy promenadą i pokrzykiwałyśmy sobie głupoty przez szyberdach ;)

Katjuszkooo - powiem, że aż trochę współczuję twojemu mężowi. Fakt, że nie może być wszystko na twojej głowie, ale zauważyłam że tatusiowie jakoś kiepsko znoszą kłucie ich malutkich córeczek, mój R zawsze ucieka spod gabinetu.
Daj znać co z Z, kurczę jak będzie taka masakra jak z K z ząbkami, to naprawdę nie wiem jak przeżyjesz następne miesiące:(

Postępów z odpieluchowaniem u nas żadnych.
Za to coraz więcej słówek E łapie i wymawia, wciąż nie łączy w zdania, ale zasób prawie codziennie się zwiększa. Ostatnio nauczyłam ją jeden, dwa, trzy i sobie kładzie po kolei samochodziki i liczy:-D

Madzik u mnie też czasu jak na lekarstwo. Dobrze, że w pracy mam luz to mogę podglądać forum.
Katjuszka trzymam kciuki za K. i m., żeby razem dali radę.
Moja też dużo pije. Wody nie tknie, tylko soki, ale dolewam jej wody 50/50.

20160628_105430.jpg
20160628_105500.jpg

Ja mam takie pomidorki, ale coś nie chcą dojrzewać.
U mnie już jest zielony groszek i dziewczyny zajadają. Mała sama zrywa i wygryza ze skorupki
Już pokazują się ogórki i cukinia. Jeszcze z tydzień i zaczną się przetwory
A do urlopu jeszcze 3 tygodnie.

Załączniki

• 20160628_105430.jpg
    20160628_105430.jpg
    311,3 KB · Wyświetleń: 295
  • 20160628_105500.jpg
    20160628_105500.jpg
    301,4 KB · Wyświetleń: 295
Dziewczyny piekne pomidorki,moje 2krzaczki w kiepskim stanie po wiatrach i ulewach.a jest moze 10sztuk malych zielonych.ogorkow wysialam 2rodzaje i wyszedl jeden krzaczek,co roku klne ze zlikwuduje ten pseudo ogrodek i postawie tam grila betonowego i jakies patio heh

Katjuszka zakupy hmm sandalow nie kupilam bo dla takich ludzi jak ja nie ma butow w tym kraju heh.a tak serio to ja takich calkiem plaskich jak ancona nie chce bo chodze po kamieniach,wertepach i czuje wszystko pod stopa a reszta wszystko na wysokich koturnach to tez slabo wygodne.jak juz byly co mi pasowaly to rozmiaru nie bylo buu.potrzebuje wygodne bo na wczasach na pewno duzo bedziemy zwiedzac i lazic.
Co do jazd to weekend moj mial wolne to jezdzilismy,dzis mielismy jechac do dobczyc nad zapore,zamek ale popadalo i mokro i ciemno.do konca tygodnia jestem sama z dziecmi to mi bus zostaje.na jutro nie mam planow piszesz sie?
W czwartek przyjezdza jedna kuzynka i jedziemy do takiej knajpki nad raba z placemm zabaw na piasku.w piatek pr,yjezdza druga kuzynka na grilla,na reszte planu nie mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry