• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka imprezowa dziewczyna,co będzie tracić czas na spanie.;-) ;)
My się dziś obijamy,w piątek wieczor m zawozi nas do Huty na kilka dni.W planach mam dinozatorland w weekend i wszystkie okoliczne place zabaw na co dzień;-) ;)

reklama
Viltutti właśnie się zastanawiałam co by im podać żeby spaly jak jednak namowie m na wyjazd nad morze ;-)

Milenka Huty? To jakaś miejscowość czy nowa huta w Krk? Ciemna jestem...

Milenko Angela jedzie w weekend do Zatora do Energilandii. Jedzie ze szwagrostwem, ja nie jadę.

Ja dzisiaj dzień wariata. Rano z samochodem na przegląd z dziećmi oczywiście, potem do gina po receptę, na zakupy, ze starszą po telefon, tyle że tu już bez małej, bo u dziadków była.
Właśnie piję kawę i zaraz do pracy wychodzę.

Edysiek ty obrotna jestes :-)
Ja lece na dzialke bo M z dziadkiem juz od rana tam urzeduje. Kupie jakies lody a pozniej bede wbijac plotek wokol borowek, bo muse tam kore wysypac. Zeby wstawic plotek to musze jeszvze dww kwiaty wykopac. Takze ciag dalszy cwoczen silowych :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

KATJUSZKA tak Nowa huta,moje znajome rejony zamierzam odwiedzić i skorzystać też z mnóstwa sklepów na wyciągnięcie ręki.No i nie daleko jest zalew więc będzie gdzie spędzać czas.

edysiek mój syn ma lęk wysokości takze jemu lunapark w dinozatorlandzie wystarczy heh,no i młoda też skorzysta bo widziałam ze dla maluchów sporo atrakcji:tak:.Szkoda tylko że biletu wstepu takie drogie dla całej rodziny to rozbój w biały dzień.Jeszcze inwałd mój ma obiecany w sierpniu.

Viltutti może akurat mu się spodoba,ja liczę że my jakoś przeżyjemy drogę,ale jedziemy na 2tury z noclegiem we Wiedniu a z atmtąd koło 2-3 w nocy do Chorwacji.

Nakrecam go ze będzie przygoda w pociągu, że są super, puszczam mu bajki o pociągach i generalnie indoktrynuje w temacie ;-) a poza tym nakupilam mu nowych zabawek i będę wyciagala niczym asy z rękawa. Łudzę się że będzie super.
Ale nie mam innego wyjścia, bo jazda samochodem to 8h a nie mam sumienia go tyle kisic w foteliku nocą, a w dzień to maks 2h wytrzyma.

Viltutti będzie fajnie i O będzie zadowolony :)

Milenko tak cichutko zazdroszczę wyjazdu :) i podziwiam za jazdę w taką trasę autem..
Patrząc na etap w jakim jest H (mało mówi, ciągle mleko i pieluchy) o nie nie może za rok ;) chociaż będzie komunia to pewnie za dwa hehe

reklama
LOKA wiem wiem byłam już w Chorwacji,teraz w inne rejony.

ANCONA nie powiem że mnie nie martwi droga ale taka prawda że zawsze jest jakieś wytłumaczenie,to ciaża,dziecko małe potem drugie itp.Pieluchy to plusy dla mnie w trasie jakbym się miała co chwilę zatrzymywać bo siku chce a tak to leje wpieluchę,to samo na wycieczkach,szukaj gdzie możesz dziecko wysadzić do siku bo ono już chce.Mleko hmm,woda w termosie i proszek,10sekund i gotowe,gorzej starsze dziecko,mój syn na wczasach głownie frytkami sie żywi i lodami bo reszta jest blee.To lepiej maluchowi mleka dać;).A co będę mysleć co będzie dalej,za rok komunia w lokalu,potem zielona szkoła i pewnie ze 4tyś pęknie,więc wczasy odpadną.Z 2lata może syn będzie wolał jechać z kolegami na obóz niż ze staruszkami nudnymi na wczasy:blink:.A za kilka kolejnych to ja będę styrana pracą,domem i na urlopie będe marzyć w domu sie zamknąć,zresztą i im człowiek starszy ty mam mniej chęci na wyprawy to trzeba korzystać póki siły są.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry