• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenka na razie się nie pisze, bo muszę do ładu z Z dojść... Gdzie Ty ten deszcz masz? Kurde chyba w jakiejś dziurze deszczowej mieszkasz :-P bo u mnie cały dzień bez kropli, a popołudniu słońce paliło.. Może powinnaś sportowe sandałki kupić? Jak kilka lat temu w Decathlonie kupiłam za ok 70 zł i jestem zadowolona, a jak zamierzasz dużo chodzić to sportowe na pewno praktyczniejsze

Z zaczyna K na głowę przebijać z wymaganiami ;-) tzn inna jest, ale naprawdę daje ostatnio nieźle popalić. K się w ogóle nie ruszała, leżała i tylko na boki do 6 msc, a ta najchętniej gdzieś by poszła, cały czas siedziała itp.. jeszcze chwila i strach będzie ją w gondoli wozić bo dziś na boku się tak podciągała, że blisko siadu była, a jeszcze nie zczaiła, że może się burty złapać........

K przeżyła badanie. M jej wczoraj wszystko poopowiadał, obiecał, że będzie ją na kolanach trzymał i podobno było bardzo nieźle. Płakała tylko przy wbijaniu bo się bała, ale potem już jak leciało to nie płakała. Przyszła do domu zadowolona, bo mogła siuśki oddać i teraz jak sika to chce do pojemniczka pakować :-P

Madziolina jak samopoczucie? Zapowiada się coś na wcześniej czy nie? U Was będzie dziewczynka, dobrze kojarzę? Macie imię?

Katjuszka to chyba dobrze ze Z taka zwawa :-) ale patrząc na aktualne wyczyny to bedziecie mieli wesolo jak zacznie sie raczkowanie. Super ze badanie w miare ok. Ja az drze na mysl o pediatrze a gdzie tam pobranie krwi.
Milenko ja tez mam sandalki z decathlonu, sportowe ale sluza juz piaty rok i chyba to juz bedzie ostatni :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Loka właśnie niania mówi, że będzie ciekawie.. ona ogólnie powtarza ciągle, że wychowała 9-cioro cudzych dzieci ale moje nadal ją zaskakują i jeszcze takich "elementów" nie spotkała :rofl2: Z jednej strony fajnie, że są kumate i w ogóle.. ale z drugiej czy ja nie mogę choć jednego takiego zwykłego babaska mieć ;)

Katjuszkooo - Emmą też jak Z była. W okolicach szóstego miesiąca już się jej nie dało w gondoli wozić bo się podciągała, siedziała sama, błyskawicznie łaziła trzymając się mebli....wszędzie jej było pełno, ciekawska. Za to dalej w miarę grzeczna, mało płacze...może Z też taka będzie ;)
Mąż sobie super poradził. Dzieci to jednak lubią mieć kawę na ławę wyłożoną :)

Katjuszka jakby się głębiej przyjrzeć naszemu forum to tu prawie żadnego normalnego bobaska nie było:rofl2:,wszystkie są nadzwyczajne i jedyne w swoim rodzaju;-) ;)
Brawo dla K ,dzielna dziewczyna,moja to była maskara jak się darła .
A masz dobrze wyprofilowaną spcerówkę żeby na godzinny spacer Z wsadzić?jeste ciekawa świata a w gondoli nic nie widzi.
Myśle że Z taka najgorsza nie jest,byliśmy w sobotę na imieninach u wujka i był tam bobas ze stycznia,nie schodził z rąk wcale i to trzeba bujać,samolociki robić,wogóle nie odkładalny,usiąść też nie można z nim bo krzyk a w domu prawie całą dobę matka go w chuście nosi.W ciagu dnia sypia około godzinę na 2razy

reklama
Katjuszko pociesze Cie. Ja od kilku dni ganiam rano o 6 z pracownikami m. A wieczorem musze ich odbierac. Coby smieszniej bylo wczoraj nawiedzil nas moj kuzyn ze swoja panna(on lat 40 i po rozwodzie,ona siksa 20 lat). Godz odwiedzin 22.00. Odjechali cos okolo polnocy........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry