• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A ja juz wiem,ze nie mam cierpliwosci za grosz. Dzis jest cieplo,wiec mlody chodzi w majtach. Juz 3 razy go przebieralam....niby 2 razy na nocnik sikal ale ja jakos nie mam podejscia....
Trzeba czasu. Moj juz zalapal w 80%
W zlobku juz wogole nie ma mokrych rzeczy wiec robi, a na dworze go pytam i robi pod drzewko, w weekend w domu zdarza mu sie posikac

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój już wszystko robi do nocnika ale nadal chodzi w pieluszce tak na wszelki wypadek. W nocy w ogóle nie sika.
Z przedszkolem nie jest tak różowo jak myślałam. Największym problemem są inne dzieci, których nie lubi. Ale póki co chodzę z nim i jest tyle, ile chce.

Jestem w Polszy
Padam
Wczoraj wyjechaliśmy o 11:30 z Galway, w domu w Krakowie byliśmy o 22:15.
Emma przez całą drogę była super, wytrzymała do 24 ej kiedy wreszcie rozpakowałam bagaż, odmyłam łazienkę i sypialnię i mogła wreszcie iść spać.
Dziś dalsze sprzątanie nieużywanego przez rok mieszkania, za chwilę idę na mani-pedi a juto wyjazd na wesele :)
Pewnie odezwę się dopiero po powrocie w poniedziałek.

Edysiek - żebym w Irlandii miała z czego robić przetwory to też bym szalała, a tak to tylko ew coś z truskawek można zrobić. Reszta wszystko sprowadzane i bleee :no:

Ja mam dokładnie 169cm i 61kg. To jest moja waga sprzed ciąży tylko ten brzuch [emoji15].

Odpieluchowanie u nas idzie strasznie wolno. Raz zawoła a pięć razy nie. Nie jego czas [emoji29]

Mama moja też szaleje z przetworami, bede pakować i zabierać w "wielki świat".

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Madzikm bawcie sie dobrze i konoecznie podeslij fotki po weselu.
U nas odpieluchowanie narazie w ogole nie idzie, ale ja nie mam cisnienia. Wszystko odstawil sam, jak juz byl gotowy, to i pieluchy w koncu pokda w kat :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry