• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Jak i u Dziewczyn z Małopolski tak i u mnie na Podkarpaciu ukrop był okrutny. Ja mieszkam troszku na górce wiec wiatr wiał cały dzień, który był zbawienny, a u Teściowej w dolinie jak byłam po 18 to było w cieniu 33 stopnie - bez wiatru.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Mika zapraszam do Wielkopolski-od poludnia pada[emoji38] Ale za to zakupy zrobione,rano o ile wstane rundka po lumpeksach,ogarne salon i weekend[emoji38]
Lubie jak pada-chlopaki w domu to i spokojnie posprzatac mozna[emoji4]

Ostatnia edycja:
Uff. Cały dzień w podróży wczoraj. Po drodze odebraliśmy psa od szwagierki. Rozpakować się, potem szybkie zakupy. Emma była nieznośna do n-tej potęgi, wieczór zakończyła wciśnięciem sobie całej ręki do buzi ( rodziców mówili żeby tak nie robić więc oczywiście, że trzeba) i puszczeniem spektakularnego, panoramicznego pawia:no:
Poszłam spać o 22:30 zmęczona jak diabli. Emma obudziła się o 2:40 bo się jej po 2,5 tygodnia przypomniało, że się w nocy mleko pije. Na szczęście popłakała tylko jakieś dwie minuty i padła z powrotem :)

Madzikm szybko zleciał ten Wasz urlop. Wydaje mi się, że dopiero wyjeżdżaliście.

Truskawkowa ja też nie potrafię nic upolować w lumpku.

A my jedziemy właśnie nad jezioro, bo Julkowi tak się podobało w ubiegłym tygodniu, że postanowiliśmy to powtórzyć. Była to chyba jednak decyzja na wyrost, bo pada deszcz i jest zimno.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie zimno i pochmurnie. Na tą chwile nie pada i niby według prognoz ma nie padać - ale jakoś tak tylko wisi.

Madzikm - podróż z przygodami. Jak Emma dzisiaj ?

Agunia - mimo wszystko miłego wypadu.

Edysiek - co na obiad serwujesz ?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Truskawkowa mój M uwielbia wątróbkę, a ja owszem zjeść mogę, ale nienawidzę jej smażyć. Nie dość, że cała kuchnia zachlapana (kiedyś nawet sufit) to i na mnie pryska.
Czekam aż mała wstanie, bo śpi od 11 i idziemy na spacer.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry