• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dzięki dziewczyny. Podałam Tasectan ibo dziwo zjadł kromkę z masłem i szynką. Trochę wypił. Jak przychodzi moment wyróżnienia to płacze i ma dreszcze a po 10 min sie bawi jakby nigdy nic. I za moment to samo. Płacz i uskarżanie się na brzuszek po czym jak zrobi to chwile na mnie leży bo słaby a za moment ok. Chyba nie muszę Wam mówić że J ma od 1h to samo. Tylko on nie płacze. Albo coś wczoraj zjedli (zawsze jedzą to samo) albo wirus. Tylko temperatury nie mają.

reklama
Loka - no właśnie chłopcy z nikim nie mieli kontaktu ostatnio oczywiście poza tymi co zwykle, a wszyscy zdrowi. Z dziećmi widzieli się w sobotę więc trochę długo. No nic, obyśmy to jakoś przetrwali.

Ostatnia edycja:
Rila zdrówka dla chłopaków.

W ten weekend już chyba po raz ostatni zrobimy wypad nad wodę. Mąż już wczoraj pojechał. Ja z dziewczynami pojadę jutro rano. Po całym tygodniu wczesnego wstawania stwierdziłam, że choć jedną noc się wyśpię w swoim łóżku.

Rila - pewnie coś zjadły chłopaki, i zaszkodziło. Oby noc była już spokojna :)

Ja po nadgodzinach, oczy się kleją aje muszę pochwalić, że moje dziecko wyprodukowało dziś pierwszą kupę na nocnik :)
Gdyby nie fakt że zaraz zasnę to podałabym wam szczegóły choć może to nie takie interesujące ;)

reklama
Rila dobrze, że juz ok.
U nas jakiś koszmar. Od 2 dni Maly placze w nocy i budzi się co godzine. Narzekal na zęby a ma zlamany 1 zab więc umowilam go do dentysty wczoraj .... i zonk. Nasz Pan doktor odwołał wizyte 15 minut przed wizytą. Nie musze mowic, ze dlugi weekend itd. Wskazali nam inną przychodnie ale juz bylo zbyt późno :( poryczalam się z bezsilnosci. Rozumiem, ze wypadly mu sprawy losowe ale mogli nam z dzieckiem załatwić zastępstwo ... Nie wiem czy to ten zab czy 5 :( dalam.na noc Ibum i zasnął ale dzisiaj od nowa. Zrazilam się do tego lekarza :(
Maly uskarzal sie tez na brzuch i mial dzisiaj takie dziwne pierdy ale rodzinnego tez wczoraj nie bylo bo długi weekend .... a w szpitalu to nas przyjmie chirurg ogolny albo ginekolog.
Budzi i znowu placze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry