• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
My rozmiarówka 104-110, chociaż body z H&m ma jeszcze 98 ( naciągnęły sie fajnie nie tracąc fasonu). Przez lato nie ubieram mu body. Myśle, że jak nie pożegnamy pamersa do jesieni (na co sie nie zanosi [emoji849]) to zakupie jeszcze bo fajnie trzymają pieluchę i nie bedzie mu po plecach zimno. No chyba, że zdarzy sie cud to kupie dłuższe podkoszulki.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U nas rozmiar niektóre 98 i 104 .
Uwaga wróciliśmy z 2,5 godzinnego spaceru i siku było dopiero po wejściu do domu. Majtki suche ale po nocy wstał dzisiaj zasikany po pachy :)

Ja to sama nie wiem jaki rozmiar K nosi. Na wygląd biorę bardziej niż rozmiar bo są kosmicznie różnice. Choćby w tym 5 10 15 kupiłam 5 koszulek na 104. Dwie sa na teraz, dwie na jesień a jedna to może na wiosnę. Każda inna a niby ta sama firma. Najbliżej jej rozmiaru 98 ale wyrasta..
Dziś kupiłam w smyku trzy koszulki na lato za rok. Dwie po 12 jedną za 15 :-) plus 6 podkoszulek.. były w promocji w trzypakach po 12 za paczkę. Także zakupy uważam za udane :-)
Z dziś była na szczepieniu i kiepsko było dość bo chyba zaczyna kumac że te miłe panie to są niekoniecznie fajne ;-) choć na pewno lepiej było niż z K..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry