• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja ostatnio też mam niemoc. Pogoda dobija. No i jak jest mama to nic zrobić nie mogę, gadka szmatka i dzień mija. A jeszcze dzisiaj brat z chrześniakiem przyjechał. Tyle co zdążyłam pójść z dziewczynami na spacer.
Ancona a to miałaś stresa.

Moja już opanowała nocnik. Sama idzie, siada i robi, nawet większą sprawę.
Tylko na razie na spacer jej daję pieluchę i sama nie wiem kiedy przestać.
I jeszcze tak mi się nasunęło pytanie do mam tych całkiem odpieluchowanych. Zakładacie dzieciom body? Teraz to może w miarę ciepło (choć nie dzisiaj), no a jak będzie zimno to w bodziaku cieplej.

reklama
Taaak wypadek był bardzo poważny ;)

Edysiek gratulacje!

U nas też coraz lepiej :-) dzisiaj cały dzień w jednych majtach. Tylko skubańca muszę z dwójką pilnować bo dalej próbuje się w kącie chować i jak go wtedy posadzę to zrobi na nocnik a siku woła wcześniej.
Hura już śpi :)
My problem z body mamy z głowy bo nie ma rozmiaru :D

reklama
Mój już od wiosny nie chodź w bodziakach, bo w większości sklepów nie ma już rozmiarówki na niego. Generalnie chodzi w rozmiarze 104, czasem i 110 się trafiają już sztuki.
Od kiedy je tylko to co ja mu dam plus przedszkolne bardzo zeszczuplal, ale wzrostu ma już spokojnie że 100cm.
Dzisiaj zgodnie z sugestią przedszkolanek odstawilismy pampersa. Zobaczymy jak pójdzie.
Noce ostatnio to koszmar, płacze, krzyczy i wymyśla. Dzisiaj np. raz chciał kota, a raz mięso...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry