• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U mnie ani śladu deszczu a przydałoby się.
Dzisiaj po przyjściu z pracy dopadł mnie potworny ból głowy i musiałam się na chwilę położyć. Na szczęście duża w tym czasie zajęła się małą.

Katjuszka dasz radę.

Edysiek - może u Ciebie też bedzie zmiana pogody i stąd ten ból głowy.

Katjuszka - po takiej tygodniowej zaprawie to nawet na Hawaje możecie spokojnie jechać.

F dzisiaj pół dnia chodził zatykając uszy i krzycząc "nie bede słuchał mamy", a to co wyprawiał w domu podczas deszczu to M zesiwiał juz do końca [emoji33]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Loka - to u nas było "grubo", pół miasta zalane, dobrze, że na zakupy nie pojechałam (a taki był plan) bo bym pewnie tam utknęła.

Mika K tez zatyka uszy.. I roznosi wszystko, nie wiem co ona "wącha" ;-) nie mogę jej na placu zabaw upilnować Bo cały czas biega, a boję się żeby pod huśtawki nie wpadła.. ja jak ją hustam to zwracam uwagę na inne dzieci, ale z tego co obserwuję inni rodzice niekoniecznie, szczególne tatusiowie

Viltutti - Olek ma wyobraźnie, mam sąsiadkę w opiece to mogę podpytać co Ci "grozi " w ostateczności [emoji23]. F ostatnio latał i mówił, że Mama pali papierosy [emoji23] - co jest bzdurą [emoji15]

reklama
U nas wczoraj nawet kropla nie spadła a H o 18.30 padł w aucie i spał do 7.45 :) z dwoma pobudkami jedna na mleko druga na wodę.

Viltutti to O ma fantazję:D ciekawe co H będzie mówił jak już się rozkręci z gadaniem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry