• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszko niestety nie o relaks chodzi. Pojawiły sie plamienia i to dosc ostro w poniedziałek. Dzisiaj już dużo lepiej ale lampka ostrzegawcza się zapalila. Przyczyny nie stwierdzono, mmoże być winny stresik a że chodze non stop wku.... a jeszcze Wiedzma tesciowa dokłada no to efekt murowany.

Madzikm zakupy superanckie. Buciki cudne :)

reklama
Myszka, to tym bardziej zapraszamy do nas na psychoterapię w ramach zwalczania stresu :-)
Mika, mam pytanie: jeśli matka sama podróżuje z dzieckiem samolotem, to trzeba mieć jakiś papier potwierdzający ze ojciec nie ma nic przeciwko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viltutti nie kuś bo uwielbiam Trójmiasto :)
Jezeli jutro bedzie ok - a będzie :) to jedziemy na tydzien do Karpacza. Odstresowac się :)
Katjuszko Melisa to mój napój podstawowy ale nie działa na mnie. To babsko potrafi skutecznie nawet na odległość podniesc mi ciśnienie a teraz jeszcze była u nas to moc rażenia była większa. Ona na koniec jeszcze sie rozplacze i powie, ze jest zbędnym meblem ( bo jej nie pokaże jakie zakupy zrobilam, albo nie powiem ile zaplacilam za cos blaaa blaa ). A tym razem poszlo o to, ze ciagle do nas dzwonila i nawigacja nam fisiowala a ona miala pytania typu: a zdjecia macie? a ile kosztowal tam bilet? a jedliscie cos? a hotel czemu taki drogi?
Pojedzie babsko po całości a potem jeszcze wpedza w wyrzuty sumienia.
Dobraaa bo rozpisalam sie .. llżej mi ;)
Pogoda cudna to trzeba korzystać z promieni slonecznych ;)

Ostatnia edycja:
My już po szkole,koniec spania do 8:p
Viltutti współczuję,m na opiekę idzie?chyba skończy się na niani,nie?

MYSZKA uważaj na Siebie i jedz odpocząć ale wyłączcie koniecznie telefony;-) ;)

MADZIKM super zakupy,butki czerwone też mnie zaczarowały.

Myszka uwazaj na siebie, odpoczywaj i nie bagatelizuj stresu. Teściową olej, teraz masz inne wazne sprawy a nie jakies tam humory i fochy.
Madzikm przepiękne te ubranka :) i butki super!
Viltutti zdrówka!

Viltutti - miałam na poczatku takie zezwolenie, ale nigdy nikt nie pytał , teraz juz nie latam z papierem. Mamy to samo nazwisko wiec to ułatwia sprawę. Koleżanki rodzice lecieli z jej córka , nazwisko inne i musieli mieć potwierdzenie od rodziców, mało tego ....trafił im sie upierdliwy celnik i dzwonił do rodziców dziecka potwierdzić wyjazd z dziadkami.

Myszka - odpoczywaj ile sie da [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Viltutti - za dwie pary. Dlatego taka ucieszona jestem :)

Nie wydaje mi się żeby papier był potrzebny. Szwagierka latała bardzo często ze swoimi dzieciakami do Polski, a że mulatki to na dodatek mało do niej podobne i nikt nigdy się nie przyczepił. Ale jak Mika powiedziała, zależy od celnika. Jak będzie upierdliwy to się do wszystkiego przyczepi.

Coś czuje ze do dupy a nie za granice pojadę...
Siedzimy sobie na obserwacji na izbie przyjęć z podejrzeniem zapalenia płuc... Zaraz ma być wynik rtg i sie okaże czy płuca i zostajemy w szpitalu, czy oskrzela i do domu.
A wczoraj posłałam zdrowe dziecko do przedszkola.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltutti zapelenie potrafi zrobić się w kilka godzin. Może już wcześniej coś sie działo bezobjawowo, poza tym po bostonce osłabiony jeszcze mógł być.

Życzę zdrowia i powrotu do domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry