katjuszkaa
Fanka BB :)
Kroczku K się odpieluchowała sama. Tzn najpierw odmówiła noszenia pieluchy w dzień, a niedługo później w nocy. W nocy gdzieś od początku czerwcai nie było żadnej wpadki... aż do wczoraj :-( Obudziła się rano w kałuży, ale podejrzewam, że w nocy zmarzła, bo miała letnią kołdrę, a w nocy było ziiiimno... plus niestety się odkrywa, więc muszę poszukać polarowej piżamki. Zmieniłam jej kołdrę na razie i dziś się nic nie stało, ale strach pozostał, bo ona nie pozwoli sobie założyć pieluchy ;-)...
Przyszły ubrania z Coccodrillo, wrzucę w osobnym poście bo mam fotkę na telefonie. Kombinezon na K jest ładniejszy niż na zdjęciu, bo intensywnie żółty wpadający w zieleń i prezentuje się całkiem nieźle.. Pewnie będzie dużo praktyczniejszy od tego który tak bardzo mi się podobał, no ale tamten był cudny
Przyszły ubrania z Coccodrillo, wrzucę w osobnym poście bo mam fotkę na telefonie. Kombinezon na K jest ładniejszy niż na zdjęciu, bo intensywnie żółty wpadający w zieleń i prezentuje się całkiem nieźle.. Pewnie będzie dużo praktyczniejszy od tego który tak bardzo mi się podobał, no ale tamten był cudny

Ale tak poza tym to nie wiem jak Ciebie ale mimo braku córki wkurza mnie to że dla dziewczynek jest masa wszystkiego w różowym kolorze. Zawsze jak szukam czegoś chrześnicy to róż mnie "przytłacza" dobrze że ona ten kolor lubi. Ja byłam wyjątkiem bo od zawsze podoba mi się fioletowy i nie taki lila tylko mocny fiolet
Dziś nawet męża się pytałam czy może nie ubrać go w dlugi rękaw ale w końcu zostało po staremu.