• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona ja też współczuję nietolerancji. Podobnie jak Kubuś nie wyobrażam sobie nie móc jeść serków, mleka czy innego nabiału.

Edysiek czasami taka postawa jest jak najbardziej uzasadniona. po co Ty masz się poświęcać jeśli o Ciebie tez nie dbają w firmie.

Dziewczyny a ja mam takie inne pytanko. Podzielcie się doświadczeniem jak to było u Was albo jest z odpieluchowywaniem w nocy? Kubie zdjęłam pieluchę w wakacje i poza sporadycznymi przypadkami świetnie sobie daje radę i załapał szybko o co chodzi ale ciągle zakładam mu pieluszkę na noc bo mam wrażenie że tego jeszcze nie kontroluje, jeśli można tak powiedzieć. Czasami noc jest "sucha" nic w pieluszce nie ma a czasami muszę mu na spiku zmieniac kilka razy bo mocno nasikane.

reklama
Kroczku u nas też jeszcze na noc pielucha bo H w nocy nie kontroluje i tak twardo śpi że nawet jak przesika to nie czuje a i mleko w nocy pije 270ml więc ma czym sikać. Myślę że jak zacznie mu mokro przeszkadzać to załapie. A ostatnio zastanawiałam się nad majtkami treningowymi na noc??

Ja zakładam K. pieluchę na noc, ale rano jest sucha. Jak chce siku to wstaje i woła w nocy. Potrafi też to nadużywać jak nie chce spać. Ostatnio ledwo żywa kazałam jej zrobić siku do pieluchy to darła się, że do pieluchy nie sika.

Edysiek :D brawo dla K.
U nas pierwsze co H mówi po przebudzeniu to że chce siku, każe szybko pampusia zdejmować i biegnie na nocnik też świadomie w pampka nie zrobi a w nocy jeszcze tego nie kontroluje i sika.

Julkowi nie zakładam na noc pieluchy. Jakoś potrafi się kontrolować i wytrzymuje do rana.

A właśnie wspomagam się kawką, bo Julko jakieś dwa tygodnie temu odmówił spania w dzień, więc mam go cały dzień na głowie, a Teoś dopiero przed chwilą poszedł na swoją pierwszą tego dnia drzemkę.

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry