• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ale młody koncert życzeń odpierdzielił :szok: jeden 2.20 a drugi 6.15 wow takich decybeli dawno nie słyszałam!!! Oba niby po ok 10 - 15 min ale wystarczające żeby podnieść wszystkich sąsiadów dookoła. Jak już skończył to mówi Kocham Mamę z najsłodszym uśmiechem pod słońcem i przybił "żółwika" eeech

reklama
Myszka no nie tekst mnie powalił:laugh2:

Ja chyba jak miałabym sie pozbywać ubranek i rzeczy po K to też wolałabym sprzedać bo koleżanek zaciążonych nie mam więc obcym za darmo nie dam:)

Pogoda dziś nie bardzo ale może weźmiemy K na Red Bull do Kleszczowa.

Jutro poniedziałek a mnie już na samą myśl w dołku skręca:no:

Kroczek zjedz sobie jakąś ziołową tebletkę. Dziś i jutro rano. Jak Ty się wyluzujesz to może Kubuś lepiej zniesie. Bo dzieci baaaaardzo czują nastrój. Oj bardzo. Mówię to ja matka wariatek dwóch...

A propo... to tak się na siebie wkurzyłam, że aż mi się płakać zachciało przez swoją głupotę. Otóż wczoraj wyhaczyłam, że na Coccodrillo jest wyprzedaż resztek z zeszłego roku, kombinezony, spodnie, itp. Był piękny komplet dla Klary, szary z turkusowymi wstawkami. BYŁ. Bo nie chciało mi się wstać z łóżka żeby wczoraj zamówić, bo przecież do rana mi nikt nie wykupi... No szlag mnie wziął.. Kupiłam co innego, bo dobre ceny mają, a drugi też ładny zniknął również.. Najwyżej odeślę jak mi się nie spodoba na żywo :-( Kupiłam też jednoczęściowy dla Z, bo o tym, że się zmieści do tego po K to jedynie pomarzyć mogę...

Kroczku dzisiaj rozmawiaj i tłumacz cały dzień K o jutrzejszym przedszkolu a sobie strzel meliskę i trzymam kciuki żeby było lepiej!!!

Katjuszka oj znam ja ten ból "bo przecież nikt nie wykupi" a później płacz bo jak na złość już tego nie ma. A na Coccodrillo też kupiłam chłopakom kurtki przejściowe z wyprzedaży i są super , spodnie dla H i bokserki dla K ale z tym się rąbneli bo na opakowaniu był rozm 140 a w środku majciochy 116 :/ dobrze mam H to dla niego będą. Wrzuć fotki jak przyjdą:)

reklama
Viltutti zdrówka i siły.
Kroczku jak dzisiaj w przedszkolu?
U nas noc mega jeczaca , dosłownie co godzinę pobudki. Gadał przez sen, marudkowal. Chyba za późno przed snem się wyciszal a wczoraj widac bylo, ze jest mega zmeczony.

Katjuszko jak możesz podaj mi link do tych wyprzedaży na Cocodrillo, bo sie połapać nie mogę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry