reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Widzę że nie tylko u nas nie jest różowo z czynnościami fizjologicznymi. O robił przez 1,5 miesiąca kupki do muszli i co? I teraz nawet siedzieć nie chce. Coś czuję że to przez pytania teściowej która potrafi być upierdliwa i pewnie jak słyszał x razy pytanie czy chce kupę (a wolał sam) i czy chcesz siku to pewnie miał dość. To tylko moje podejrzenia bo przecież się sama nie przyzna że jest męcząca. W każdym razie ma zakaz zadawania mu tego rodzaju pytań. Jestem wkur... na maxa bo już byliśmy tak blisko odstawienia pieluch i dupa!

Mimo, że moja już ładnie woła czy to w dzień czy w nocy to na nic i tak zakładam pieluchę. Pielucha rano zawsze sucha, to stwierdziłam że może już nie trzeba. Nie założyłam i zesikała się w łóżku. Spała ze mmą, obudziłam się obsikana o 3 w nocy i musiałam zmieniać pościel. Za kilka dni zrobiłam drugie podejście do spania bez pieluchy i tym razem to samo. Na razie wróciłam do pieluchy na noc, oczywiście rano sucha :rolleyes:

Rila no kurcze to Wam teściowa prawdopodobnie krecią przysługę:/

Kuba staje przed ubikacją na podeście ale taki ma siur że wszystko mokre a na końcu spodnie i majteczki.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hubert na zewnątrz woła pięknie ale w domu zdarza się sik w majty zwłaszcza jak to jest podczas zabawy to woła że chce ale musi jeszcze zabawę skończyć i przeważnie trochę w spodnie poleci. Niestety dwójkę robi w majty :confused2: woła jak już jest zrobione, czasem zawoła wcześniej zrobi dwa bobki w nocnik i mówi że już skończył a za 5 min reszta idzie w majtki. A M się dziwi że codziennie pranie robię...

U nas temat pieluch zamknięty. Wszystkie sprawy załatwia gdzie trzeba. Sam mówi co mu sie chce, na komendę robi tylko przed wyjściem z domu [emoji4]

Pytanie do "latających" dziewczyn, jak to jest w wizzair z wózkiem dla dziecka w naszym wieku? Zaznacza sie gdzies taka opcje, czy z automatu? I jakbym chciała zabrać oprócz wózka fotelik samochodowy to da sie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Odpieluchowanie - każda próba posadzenia go wywołuje u niego wręcz agresje, drze sie jak zarzynane prosie [emoji20]. Ja juz sama nie wiem jak do niego dotrzeć [emoji848]

Viltutti - ja nie latam Wizzairem, ale wydaje mi sie , że problemu z wózkiem nie bedzie.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Edysiek Kuba na początku jak odstawił sobie drzemki to w nocy budził się i spał niespokojnie ale teraz już jest lepiej. Więc może i u Kingi będzie tak na początku.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edysiek to i nockę ładnie prześpi.

H za to jak nie śpi w dzień tak dzisiaj od 16 do 17.30 spał i niby już jakiś czas leży w łóżku ale nie śpi..

Do góry