• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ancona A WIDZISZ muszę spróbować amol na te niespodzianki moje;-) ;)

Moje dziecko drugi dzień po 18 domaga się pójścia spać,wczoraj tak wyła że na szybko ja obmyłam i do wyrka a po północy obudziła ją kupa i potem koniec spania..po godzinie próby ysypiania jak już zapadła cisza słyszę;mamusiu obudz się,Milka będzie rozmawiać'i .Ciekawe czy dziś to samo bedzie bo o 19 już padła;)
U nas dziś atrakcja śniegowa,pod kościołem też godzinę łaziła po śniegu ale zmarzłam.

Laski macie już prezenty na mikołaja?ja nic nie kupiłam jeszcze i nie chcę mi się już nawet oglądać tego.Dziś luknęłam z ciekawości bo leci na okrągło reklama misia horacego i w szoku jestem co reklama potrafi zrobić:o.W marcu kosztował 100zł [nie było reklamy w tv] a teraz 160:szok:

reklama
Milenka ja mam dla chrześnicy i dla bratanicy do wigilii się urodzi ;) Niestety pieprzony smyk oszukał mnie na 70 zł i nie przysłali klocków dla Huberta przez co teraz w czwartek mają być podobne w lidlu i muszę znowu wydać 69 zł żeby dziecko prezent dostało. Dla starszego na mikołaja kupimy grę na xboxa a pod choinkę Nerfa. Mąż dostanie bluzę a ja może dostanę zestaw do hybryd :D
Oszuści z tymi cenami prawie wszędzie podnoszą ceny i jeszcze beszczelnie wmawiają że to promocja :dry:

Hubi też ok 18 próbował zasnąć ale udało mi się odwrócić jego uwagę i teraz z bratem bawi się lego.

Ancona dziwne z tym smykiem,a masz te klocki na fakturze,dzwoniłas tam?ja wiele razy tam zamawiałam i nigdy mnie nie oszukali tfu

U nas sie gwiazdki nie obchodzi takze ja prezentu nie dostane,jedynie na mikołaja troche dzieci jest

Milenka ja też zamawiałam tam wiele razy i nigdy takich cyrków nie było, klocki mam na fakturze i zapłaciłam za nie a w paczce nie było. Dzwoniłam i zgłosiłam, niby przyjęli reklamację i babka powiedziała że do 23.11 mają czas na odpowiedź ale na maila żadnego potwierdzenia przyjęcia nie dostałam. Później weszłam poczytać opinie na temat smyka i wychodzi na to że takich przypadków było bardzo dużo i raczej klocków ani pieniędzy nie odzyskam. Aczkolwiek cuda się zdarzają...

Hmm..ja kilka razy zamawialam w smyku i jie narzekam. Ale teraz sie pozmienialo u mich wiec moze i personel inny. Ancona trzymam kciuki za zwrot klockow lub kasy.
My tylko dla M prezencik maly na 6 grudnia plapnujemy. Jakas ksiazka lub mala ciuchcia do kolekcji. Gorzej z Bozym Narodzeniem bo tu wypada upominek kazdemu kupic. Ale jeszcze czas [emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Milenka 25 to chyba sporo.

Ale mi się dzisiaj chłopaki rozkrzyczeli. Nic tylko jęczą. Z Julkiem jest już dużo lepiej, ale siusiak nadal jest lekko opuchnięty. Ja za to całą noc z piątku na sobotę męczyłam się z wymiotami i do dziś boli mnie żołądek. No ale przynajmniej znalazłam dietę cud, bo schudłam 2 kg. Chociaż szczerze mówiąc to jej raczej nie polecam [emoji6]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No właśnie dlatego pewnie nigdy nie mogłam się zebrać na sprzedaż. Poczta daleko i godzinne kolejki w niej..
Paczkomatow tez w odległości 20 km nie mam..

Katjuszka a pocztę kurier na poczcie się nadaje tak??
Wystawiam krzesełko Fisher na grupach na fb ale to zamieszanie. Zasypali mnie wiadomościami o rezerwacji do 25, przesyłkę za pobraniem bo wiadomo to ryzyko oszustw. No i w efekcie tylko ja mogę stracić jak wyślę za pobraniem i ktoś nie odbierze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry