• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ja też się mobilizuję żeby znowu coś wystawić na allegro . Do tej pory sprzedałam duże gabaryty czyli podwójny wózek, foteliki samochodowe, leżaczki bujaczki, no i kilka mniejszych takich jak laktator czy karuzeli do łóżeczek. Wszystko szybko i bezproblemowo, ale naprawdę rzeczy były jak nowe .
Chłopcy od nas na Mikołaja dostaną wielkie kopary które wyparzyłam przy okazji zakupów spożywczych. Od pradziadków sanki z kierownicami i klaksonami, od jednych dziadków teletubisie maskotki gadające i zestaw małego doktora, od chrzestnej zestawy do ciastoliny , od chrzestnego puzzle, książeczki i resorówki, od drugiego chrzestnego ubrania a od reszty jeszcze nie wiem ;-) Generalnie ciężko wszystkich zgrać i poczynając od tego weekendu zaczynamy spotkania mikołajkowe.

reklama
U nas ciezko z info odnosnie prezentow. Generalnie mi obojetnie juz co kupia. Co najwyzej schowam lub sprzedam jesli uznam prezent za nieodpowiedni. A pewnie dostanie mase zabawek w formie pojazdow i ciuchci.
Ja chetnie bym cos jeszcze uplynnila ale niestety nie mam czasu sie tym zajac porzadnie.
Agunia widze ze lidl postawil przede wszystkim na naturalnosc [emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Rilla wow twoje dzieci czeka raj
A ja sprzedałem wszystkie wartosciowe zabawki i w sumie nic jej nie zostało. Trochę szajs typu zabawki z jajek kinder happy meal i plastikowe owoce itp. Tylko ze ona w zasadzie niczym się nie bawi poza wywaleniem tego. Wczoraj na ciągła mnie na książeczkę z puzzle i nie ułożyła żadnego, mi kazała to robić.

U nas dla maluchów już mam prezenty tylko starszak został ale to po wypłacie się tym zajmę (gra i nerf) od innych to pewnie tylko od mojej siostry dostaną H gigantyczną ciężarówkę żeby mógł resoraki wozić a K dostanie grę i coś do ubrania. Pewnie jeszcze coś od teściów i od mojej mamy ale to nie wiem.

Dzisiaj do dentysty idę i ajjjć już mnie boli 8-)

Ancona a ja sie ciesze ze moj nerfy nie lubi hih a gier jeszcze nie musze kupowac bo xbox na komunie kupie dopiero.dostanie gre panstwa miasta,zestaw fifa 2o17 i plecak 4f bo jednak nie wytrzyma do konca roku.
kuba zbiera kolejne edycje?
u nas w tym roku nikt o prezenty nie pytal to nie wiem czy cos dostan od chrzestnych

Milenka wydaje mi się że karty skutecznie wybiłam mu z głowy :). Jeszcze te stare czasami układa ale to rzadko. A od mojej siostry dostanie grę ale nie na konsolę tylko coś takiego: Link do: Rebel, Story Cubes, gra towarzyska
Wczoraj kupiłam łańcuszek z medalikiem i ogólnie zaczynam się denerwować na samo słowo komunia - teściowa już planuje co zrobimy z pieniędzmi które K dostanie :baffled:

Agunia H też podbiera bratu i biega z tym po domu :D trzeba mu taki mały kupić hehe

Agunia niezłe J ma upodobania.. aż musiałam wygooglowac co to nerf.. transformersy w sumie też ;-)

Klara dostanie kuchnię od chrzestnej co trochę mnie wkurzylo bo to duży prezent a miałby być w miarę tanie. Garnki od chrzestnego ale to na gwiazdke, namiot do tunelu z Ikei,mikrofon do nagrywania i odtwarzania od moich rodziców. A tesciowie to albo coś kupią na gwiazdke albo nie ;-)

reklama
Ancona ja też go rok temu przegadalam o karty no to wprowadził się tutaj kuzyn a oni jak bracia żyć bez siebie nie umia a tamten zbiera. .
Tez kupiłam wczoraj łańcuszek.

Katjuszka kuchnie za 40 zł tez można kupić, moja taki szajs dostała rok temu ale w sumie stoi jeszcze. Ja upatrzylam coś tam młodej ale wszystko powyżej 100 wiec nikt tyle nie da a ja kupuje wózek za 130 wiec nic więcej nie dokupie.
Ancona dobra teściowa heh, my takiego problemu mieć nie będziemy bo pewnie grosze dostanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry