• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Do nas przyjechał brat męża z rodzinka, tak sie chłopaki uraczyli, że do tej pory dojść do siebie nie mogą. Rosołek to podstawa w takiej sytuacji [emoji108]

F poszedł spać po 23 z wielkim żalem, że to już, skoro super sie bawi. Oczywiście nie przełożyło się to na późniejszą pobudkę [emoji85]. Od rana upierdliwy okrutnie wiec śpi, pózniej może do teściowej pojedziemy na chwile ( z wielkim naciskiem na może [emoji3])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój niedźwiadek padł o 21:30 a od 6:00 już biegal. Petardy go nie ruszyły ;-) Teraz zasnął nam w aucie a przed nami 5h drogi.
Mika łącze się w bólu z teściową a u mnie nie ma " Może " bo wiedzma u nas siedzi i tylko zastanawiam się kiedy sobie pojedzie a jak znam życie to będzie miała z tym kłopot.

Ostatnia edycja:
Rosołek pychotka :)

H wczoraj popołudniu zrobił sobie prawie trzygodzinną drzemkę dzięki czemu o północy całą rodzinką poszliśmy obejrzeć piękne petardy H był zachwycony i chciał jeszcze :). Dzisiaj chłopcy spali do 10.30 i cały dzień rodzinnie siedzimy w domu.

reklama
No i wizyta u Teściowej z naciskiem na "może" nie doszła do skutku [emoji23], jakże mi przykro [emoji854]. M jakoś nie pała dzisiaj miłością do kierownicy, a ja hmmmm wypiłam troszku wina jak chłopaki mieli drzemkę [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry