• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja się ubezpieczyłam i rosołek ugotowałam dzień wcześniej ;) Mi jednak nie był potrzebny. Jedynie co to nic się nie wyspałam. Goście poszli po 1, jeszcze wszystko pozbierałam, ogarnęłam, wykąpałam się i poszłam spać o 2. A mała wstała o 6:30. Niby spała u teściowej, ale ona ją przyprowadziła do nas, bo niby bajki chciała oglądać :confused:
Jutro rano do pracy to chyba pójdę spać o 21.

Ja poszłam spać o 22. Z wstała o 24:30 na jedzenie, to w szoku byłam bo przespałyśmy fajerwerki :-) Nie zmienia to jednak faktu, że jestem padnięta. Znajomi byli z półtorarocznym bąblem (szczęśliwie grzecznym), robiliśmy pizzę, plus ogarnięcie trójeczki rozbrykanej. Siadłam właśnie na kanapie i padam, a muszę czekać aż Klara zaśnie żeby móc się wykąpać, bo Z ostatnio ma fazy na budzenie się wieczorem co chwilę :( W ogóle od kiedy umie wstać w łóżeczku turystycznym w którym sypia to mamy z nią problem, bo zawsze budziła się i leżała bawiąc się czymkolwiek, a teraz wstaje od razu i zaczyna wyć bo widzi, że nikogo nie ma :-/
A Klara dowaliła dziś jak znajomi wychodzili, bo najpierw mówi "było miło ale idźcie już", a potem "dziękuję za prezenty" choć nic jej nie przynieśli ;-) matko jak jakieś wytresowane dziecko..

Haha..Katjuszko nie przejmuj sie tymi tekstami [emoji2] ale czad
Mnie na szczescie tesciowie nie nawiedza [emoji1] nawet jak jestesmy u siebie to nikt nie chce przyjechac. Albo jestem taka niegoscinna albo oni jacys dziwni. Ale nie marudze bo mi w to graj. Jak jakies swieto to zaprosze a jak nie mamy czasu ani checi na goscine to nikt sie nie tarabani na sile.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Katjuszka :D Klara jest super!

Zapomniałam Wam napisać że usunięcie choinki pomogło i dzisiaj K zakasłał dosłownie kilka razy zero duszności i czerwonych oczu :) . Na drugi rok będzie mała sztuczna.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry