• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Jak ja wam tej zimy zazdroszczę. Gdyby nie fakt, że musielibyśmy razem z mężem całą garderobę na takie okoliczności przyrody skompletować to z chęcią bym się do Polski na chwilę wybrała.

My przerabiamy z Emmą zamówione wcześniej książki i Albert bije inne na głowę :)
Szczególnie Albert nie chce spać :)
I polecam z serii o Petsonie i Findusie "Tort urodzinowy" i " mały Findus się zgubił" i z serii o krówce Mu " mama Mu nabija sobie guza" i " mama Mu buduje"
Nie bójcie się że jest tam tyle tekstu. Ja pierwsze czytam taką książkę sama a potem czytam streszczając Emmie. A historie są super :)

Madzik właśnie wczoraj pomyślałam że moglibyście do pl zawitac w ziemie, ale myślałam że przeszkodą będzie fakt lotu a nie ubrań ;-)

Uważam, że Albert jest super napisany. Kupiłam wczoraj 4, ale zaczęliśmy właśnie od tego idzie spać :-)

reklama
Ta grypa to chyba w całej Europie. Irlandia też przeżywa epidemię, szpitale oblężone ciężkimi przypadkami, na dodatek pojawiła się ptasia grypa.
Emmy nie ominęło, piątek i sobota temperatura ponad 39 stopni, całe dwa dni na kanapie pod kocykiem z wypiekami na twarzy. Wczoraj lekko odżyła dziś już temperatury niet.
Zdrowia dla wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry