• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Zdrówka!!! Przydałoby się żeby chociaż dwa trzy tygodnie mróz trzymał to może by coś wymroziło a takie kilka dni to nic nie da.

Stoję jak czubek w oknie, świeczki się zaraz wypalą, woda na makaron wyparuje a księdza dalej nie ma 8-)

reklama
ancona nie chce nic mowic, ale u nas jak ksiadz zobavzyl matke z dzieckiem to zwiał i nie pzyszedł w zeszłym roku :) a mi bardzo zalezało na koledzie bo przeciez nie jestesmy teraz jakby zapisani do zadnej parafii - to byla pierwsza koleda po naszej przeprowadzce.

Loka już był ja stałam w oknie a on wszedł do mieszkania :D . Kuba dał taki popis że nie wiedziałam gdzie się schować.
Ksiądz: o do komunii idziesz w tym roku?
Kuba: nooo niestety..
Ksiądz: acha . No a czego najbardziej nie lubisz w szkole?
Kuba: hmmm... religii
Ksiądz: :eek: no to ja już nie będę przeszkadzał pójdę dalej

Pytam Kuby czy wie co to jest odpowiedź dyplomatyczna ? Takt? Wyczucie? - on się jeszcze tego nie uczył :confused2:

Ancona dopiero przeczytałam jak się zaczęłam zastanawiać o czym dziewczyny piszą ;-) haha dobre - dzieci są szczere. Powinno mu to dac do myślenia. Klara na księdza patrzyła jakby z księżyca spadł. Dobrze że nic nie wypalila.. cieszyło ją natomiast kropienie.. A no tak już wiem, w trakcie modlitwy na stół spojrzała i zaczęła pytać a co to i po co :-/ skutecznie mnie wybila i mi się śmiać chciało

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry