• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Milenka hehe nieźle dobrze że się znalazły:)

Edysiek wow spore zakupy czekam na fotki jak przyjdą :)

Ja dzisiaj zamówiłam chłopakom po dwie bluzeczki i po dwie pary spodni na Coccodrillo :) teściowa dzisiaj przyszła i powiedziała żebym im coś na wyrost zamówiła póki są wyprzedaże :cool2:

Mi dzisiaj przyszła kurtka i spodnie narciarskie na przyszły rok ze smyka. Chciałam kupić więcej rzeczy, ale nie było już rozmiarów.

Edysiek nieźle się obłowiłaś.

Milenka najważniejsze, że się znalazły. A Teosiek pierwsze ząbki ostrzył na cyckach i gdyby nie to, że miał wtedy tylko 4 m-ce to nasza przygoda z kp by skończyła, bo gryzł, aż do krwi.

Ancona teściowa niby zołza, ale zawsze coś chłopakom zafunduje.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Agunia bo ona to taki typ że z jednej strony masz ochotę wysłać ją na księżyc z biletem w jedną stronę ale z drugiej strony można na nią liczyć. Fakt że gada, obgaduje, nigdy nic nie pochwali tylko to co jej jest najlepsze, chciałaby mieć kontrolę nad wszystkim, zazdrosna o wszystko i wszystkich , ciągle niezadowolona, łaskę robi jak z dziećmi siedzi itd itp... ale potrafi zrobić nam zakupy i złotówki za to nie weźmie a często tak robi, jak trzeba to siedzi z chłopakami fakt że nie wygląda to tak jak powinno ale jednak siedzi, co raz coś chłopakom kupi, wczoraj przyniosła cały półmisek naleśników z serem. Z nią jak jest dobrze to jest dobrze, teraz częściej bo jest sama w domu odkąd teść jeździ i brakuje jej towarzystwa to ma tylko nas a jak jej palma odbije to nie wytrzymasz z nią dwóch minut w jednym pomieszczeniu bo albo wyjdziesz albo komuś stanie się krzywda. To taki pakiet dwa w jednym ;-)

A za kombinezonem na przyszły rok też się rozglądam tylko nie wiem jaki rozmiar kupić.. czy 116 będzie dobry czy już 122?

Mika super :) next jest fajny. My na lato musimy jeszcze jakieś zakupy zrobić..

Ja to boję się tak na wyrost kupować, bo nie wiem czy z rozmiarem trafię. Pół roku może być, ale rok już nie.
Chociaż teraz szybko nie rośnie. Miałam jej kupić płaszczyk na wiosnę, ale pomierzyłam te co na i dobre.
Moja ciuchów ma pod dostatkiem, tylko takich typowo letnich brakuje.

Agunia moja jak wstawała w nocy co 2 godziny to przestałam ją karmić. Podziwiam.

Ostatnia edycja:
ANCONA może upierdliwa ale jednak dużą pomoc macie od niej.
U nas temat babci ostatnio intensywny w domu,młoda sie z nią umówiła..

AGUNIA szybko mu ząbki idą.A jak Julek się dogaduje z bratem?
Smykiem też się rozczarowałam bo co chciałam to rozmiaru nie było,ale zamówienie musze zrobić bo jedno dziecko na urodziny gre grillowanie Sobie zamówiło;)

EDYSIEK ja mam dużo sukienek na lato gorzej z koszulkami bo wszystkie za krótkie będą pewnie.

Moja trochę sukienek ma, ale bardziej wyjściowe. A ja takie bawełniane na podwórko chciałam. Te z tamtego roku mogą być jako tuniki. Kupiłam też spodenki typu szorty z bluzeczkami w tym jeden nowy komplet 3+3.

Fajnie, że babcia chce się z wnuczką spotkać, oby jej się nie odwidziało.

Moja mama dzisiaj była z moim bratem i chrześniakiem. Bawili się z Kinią, on ją woził w wózku dla lalek.

Edysiek SPOTYKAĆ to za duże słowo,umówiła sie telefonicznie z dwulatką ,ja nic o tym nie wiem haha,a mała chodzi i gada kiedy pojedZIE do babci ale nie wie kto to jest.Dziś sobie wkręciła że u babci jest dziewczynka co ma dużo zabawek i Ona będzie sie z nią bawić:-D.Dla niej to abstrakcyjne pojęcie babcia:oo2:.Tylko zamętu zrobiła

reklama
Milenka jak obiecała dwulatce spotkanie to może nie będzie skończoną małpą i się z nią spotka. Trzymam kciuki żeby babcia jednak stanęła na wysokości zadania :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry