Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hi hi hi jak dziewczyny coś boli to niedobrze bo się boją że się coś dzieje. Nas jak nie boli też niedobrze bo może coś jest nie takNo nie dogodzisz
Jouluatto ale masz ślicznego futrzakaJa to już bym chciała coś poczuć ale jeszcze muszę poczekać
Poki co to nie codziennie ale czasami czuje tylko takie delikatne przelewanie w brzuchu jakbym rybkę taką tycią miała
Być może że to jelita więc póki co się nie nakręcam
![]()
Badania biozenozy pochy ok rzadnych bakterii nie posiadam. aaaaa no i juz wiem czemu moja ginka przyjmuje tylko do grudnia....też jest w ciąży w szoku byłam jak weszłam a ona z brzuszkiem jeszcze 4 tyg. temu nie było nic widać. Dzisiaj liczyłam i w moim otoczeniu jest ok 10 dziewczyn w ciąży albo dopiero co urodziły, mega baby boom 
hej dziewczyny chciałam się przywitać i dołączyć do grona przyszłych mam mój termin wypada na 18.04.2014

nospę zjadłam Daga jaki "mały":-)??? Przecież twój "mały" to już teraz "mała".
Pysia1313- witamy na kwietniówkach.
Daga jaki "mały":-)??? Przecież twój "mały" to już teraz "mała".
Pysia1313- witamy na kwietniówkach.