Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Booże niech oni wszyscy mi dadzą święty spokój.Witam
Marcia- jak samopoczucie skurcze są???
Edysiek- ja wszelkie przygotowania zacznę pewnie w styczniu. Już się doczekać nie mogę, wstępnie posegregowałam ciuszki wiekowo bo mi się straszny bałagan w nich zrobił przy przeprowadzce. Teraz tylko szafę muszę dla maluszka zorganizować i pomału prać i układać. Streasznie mnie nosi i juz bym to robiła ale ze wzgledu na świeta odpuszczam do przyszłego miesiąca.
MadzikM- zazdroszczę ci tych wyprzedaży, obłowisz się kochana.
Zovita- cierpliwości oby antybiotyki szybko załatwiły sprawę. Zdrówka.
Djmka- zdrówka dla synka, mam nadzieję ze wyniki wyjdą ok i nie bedzie to żadne choróbsko zagrażające dzidziusiowi w brzuszku.
Dagmar- leż kobieto i odpoczywaj.
Ja wczoraj wieczorem ratowałam się nospą tak mi brzuch twardniał. Dzisiaj jest tak średnio zauważyłam że jak się stresuje lub czymś zdenerwuję to momentalnie brzuch robi się sztywny. Także dzisiaj staram się odpoczywać popijam melisę i zero stresów. Chociaż łatwo nie jest dopiero co była u mnie obrażona teściowa. "Jaśnie pani" przyszła do szwagra na urodziny a że ich nie było to musiała przeczekać u mnie. Wyrrażnie dała mi do zrozumienia ze jej to nie na ręke.Booże niech oni wszyscy mi dadzą święty spokój.