dagmar
Fanka BB :)
Dagmar a bo ona tak maOgólnie dobra kobieta z niej, ale wkurza mnie czasami ;-) No a teraz najbardziej tym brakiem zainteresowania dzieciątkiem.
Wy pozwalacie psiakom zalegiwać w łóżku, a moja córcia bierze do łóżka swojego szczurkaI o ile to czyste stworzonko i nigdy nie zapaskudzi to często gryzie pościel.
A teraz doszła jeszcze świnka morska, a raczej świnek :-)
I obydwa zwierzątka lubią leżeć pod kocem, który oczywiście już wygląda jak ser szwajcarski.
A to nasze przytulanki Zobacz załącznik 598669Zobacz załącznik 598670
Aulija dobrze, że mamie nic się nie stało.
U nas są jasełka wiejskie w niedzielę i obecność obowiązkowa, bo córcia występuje :-)
A w tygodniu jadą występować do miasta![]()
szczurus boski a córa jaka laska
Wdech-wydech, wdech-wydech
Pojechałam na zakupy z dzieckiem i co??? I nic nie kupiłamW odzieżowych szybko chciał wyjść, a do biedry wcale nie wszedł tylko ryczał jak krowa przed sklepem, więc go zapakowałam do auta i do domu
No cholera pierwszy raz mi tak odstawiał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś zero bajek, o 19 kąpiel i spać bo inaczej nie wytrzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No pięknie odwalił
ja jako matka- terrorystka wspieram cię bardzo.
Dobrze, że dałaś mu karę.
Niech się cieszy, że na mnie nie trafił, bo mógłby sobie wyć, jeszcze bym mu wstyd na cały sklep zrobiła.
Ogólnie dobra kobieta z niej, ale wkurza mnie czasami ;-) No a teraz najbardziej tym brakiem zainteresowania dzieciątkiem.
I o ile to czyste stworzonko i nigdy nie zapaskudzi to często gryzie pościel. 

ja je mogę tłuc co najwyżej,a nie do ręki brać