reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ne Marteczka mnie to nie spotkało:( Nie pomogę. Ale radzę powiedzieć o tym ginowi a może to tak jak pisała chyba Dagmar jakiś ucisk nerwów.

Ja kobitki wróciłam od dentysty... okazało się że mam ząb do kanałowego leczenia. Dostałam najlżejsze znieczulenie i w czasie borowania myślałam że się popłaczę potem dentystka zatruła mi ząb ( pytałam czy to nie szkodzi Maluszkowi, powiedziała że nie bo to miejscowe zatrucie nie rozchodzi się po organizmie, mój gin potwierdził) Mam się zgłosić w ciągu 2 tyg na dalsze leczenie. Mam tylko nadzieję że ten ząb nie będzie bolał, chociaż gin pozwolił Apap ewentualnie w skrajnych wypadkach antybiotyk

Ostatnia edycja:
Dagmar dzieki wielkie kurde od tego kaszlu nie zauwazylam tego - sorki i dziekuej jeszcz raz!
Strasznie beznadziejne to uczucie nie czuc kawalka brzucha no ale moze minie - chyba ze minie dopiero przy porodzie!

Kroczek jestes mega dzielna...ja nawet malej dziurki z malym znieczuleniem nie umiem robic zawsze mialam mega mocne znieczulenie!
Jesli zatruli zęba to potem już nie trzeba znieczulenia bo nie czujesz nic:) - to nawet ja nie bralam:)

Marteczka ja też czegoś takiego nie miałam ale obstawiam tak jak dagmar, że to jakiś ucisk na nerw i od tego takie drętwienie.

Ehh właśnie się z mamą pożarłam. O co?? Oczywiście o kasę.... Naprawdę mam czasami dosyć. Oby szybko ten dom postawić, bo inaczej zwariuje. Muszę jutro zadzwonić do kobitki z banku i wziąć się w końcu za kompletowanie dokumentów. A obawiam się że może nie być tak różowo jak nam się wydaje. Oby nam tylko zdolność kredytową odpowiednio policzyli. Ehhh. Miałam sobie spokojny wieczór spędzić a teraz mi się wszystkiego odechciewa. Idę się wykąpać i spać. Przepraszam za kolejne marudzenie, ale musiałam się wygadać, żeby mi choć trochę ulżyło.

Dagmar dzieki wielkie kurde od tego kaszlu nie zauwazylam tego - sorki i dziekuej jeszcz raz!
Strasznie beznadziejne to uczucie nie czuc kawalka brzucha no ale moze minie - chyba ze minie dopiero przy porodzie!

Kroczek jestes mega dzielna...ja nawet malej dziurki z malym znieczuleniem nie umiem robic zawsze mialam mega mocne znieczulenie!
Jesli zatruli zęba to potem już nie trzeba znieczulenia bo nie czujesz nic:) - to nawet ja nie bralam:)

spokojnie :) i tak lekarce powiedz, ale myślę, że to t :)
Jesuuu laski ja leczę kanałowo bez znieczulenia. Bo mnie zastrzyk boli :(

Marteczka ja też czegoś takiego nie miałam ale obstawiam tak jak dagmar, że to jakiś ucisk na nerw i od tego takie drętwienie.

Ehh właśnie się z mamą pożarłam. O co?? Oczywiście o kasę.... Naprawdę mam czasami dosyć. Oby szybko ten dom postawić, bo inaczej zwariuje. Muszę jutro zadzwonić do kobitki z banku i wziąć się w końcu za kompletowanie dokumentów. A obawiam się że może nie być tak różowo jak nam się wydaje. Oby nam tylko zdolność kredytową odpowiednio policzyli. Ehhh. Miałam sobie spokojny wieczór spędzić a teraz mi się wszystkiego odechciewa. Idę się wykąpać i spać. Przepraszam za kolejne marudzenie, ale musiałam się wygadać, żeby mi choć trochę ulżyło.

No właśnie uroki mieszkania "na kupie".
Moja babcia przyjechała od wójka 30tego a ja już mam dość.
Masakra :( Wykończy mnie :/
Dzisiaj mi zrobiła wykład, że żona kuzyna odkurza, potem myje podłogę i jeszcze raz odkurza, żeby pyłków nie było. Wrrrrr wiecznie źle...
Teraz ja pomarudziłam :D

Dobranoc dziewczynki :)

No niby wiem ze nie powinnam sie tak bardzo przejmowac szczegolnie teraz. Kazdy nerw odbija sie zaraz na moim brzuchu pod postacia jego twardnienia :-( wdech, wydech, wdech, wydech.... tylko spokojnie.... tak sobie musimy powtarzac. Dobrej nocy dziewczynki.

reklama
Witam :-)
Ja na chwilę, bo nie mam dzisiaj nastroju.
Wczorajsza noc zarwana, bo córcia miała rewolucję i pół nocy hartowała. A rano musiałam jechać do gina i ją musiałam zabrać ze sobą. Tyle dobrze, że mogłam ją u mamy zostawić.
Wizyta ok, z dobrych wieści to, że łożysko już nie jest nisko, a zła jestem bo dzidzia dalej się nie ujawniła. Wiem, że to nic takiego i najważniejsze, że zdrowo rośnie ale moja cierpliwość jest na wykończeniu :dry: takie małe toto a już mi działa na nerwy;-) mam za to nadzieję, że jak się urodfi to mi to wszystko wynagrodzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry