witajcoie
ale humorki..
Jotemka i pozostałe smutne i zdołowane mamy - spokój tam

jak Wy jestescie smutne to Maluchy tez to czuja, zatem proszę po humory zawrócic i wrocic z pelną energi
Dagmar mi tez mąż mowi jak to przytylam

najbardziej smial sie po swietach, ze tak sie objadłam i teraz mi ping pong wystaje.
Agunia oponki? to takie pączkowate donaty?

mniam, ja nie moge nic slodkiego
mika witamy. Nie marudz. oboiad zostaw na jutro, chyba w 1 dzien sie nie zepsuje

i bedzie z glowy.
misarska, rila no macie podwójne szczescie

ja tez chcialam blizniaki a lekarz (on ma 2 x blizniaki) pytal czy na pewno na start wiem co to znaczy..ja oczywiscie w zaparte swoje

tak czy siak cieszylabym sie i cieszę si eteraz oczywiscie tez. Rila a ty jakiej płci masz dzieciątka? bo juz nie pamietam
Kochane ja tez dzisiaj mialam kłótnie z mezem od rana, chyba taka pogoda czy cos

ale kompletnie sie tym nie przejelam, on wrzeszczal to ja tez troche , pozniej pojechal do pracy i przeprasał ale chyba go troche podenerwuje i postrzelam fochy jak wroci

Jakos w ogole ostatnio jestem bardzo obojetna na wszystkie nerwy, nie wiem czy tak sobie wmowilam ze lepiej dla Dzidzi czy cos mi sie orobiło

A ja mam dobry nastroj, zajelam sie urzadzaniem łazienki i w sumie juz wszystko poukladałam. Brakuje mi jeszcze kilku detali ale generalnie jestem zadowolona. Przesyłam Wam wszystkim duzo dobrej energii.. a ja jutro mam wizyte u lekarza.. trzymajcie kciuki

buziaki