ups znalazłam tą torbe jedyne 270 zł yyy:-( Baby Travel - Łóżeczko turystyczne i torba w jednym - Przydajesie.pl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, cały tydzień przebimbałam i nie zrobiłam nic, przytłacza mnie to i stresuje się jak nie wiem co, zła jestem na siebie że się nie uczę a jak tylko próbuję coś poczytać związanego ze szkołą to odrazu biegunki dostaję i skurcze mnie łapią, brzuch się napina i dalej leżę i nic nie robię
. I tak w kółko.
a ja tak szpitali nie znoszę. I cały weekend tam spedzę, buuuuuuuu
, sesja trwa do końca lutego (jak dobrze pójdzie) a za tydzień w środę skończę 31 tydzień i rozpocznę 8miesiąc jeszcze tam urodzę z moją tendencją do stresu i paniki! Mam dość..:-(
.
bo do spania u kogoś to i wypiętą gondolę można przecież wykorzystać, fakt zajmuje więcej miejsca, no ale coś za coś...
. Przedtem dziecko kopalo i bylo Ok, a teraz jak nie puknie przez dwie godzinki to ja juz stresa lapie czy wszystko w porzadku, mam ochote zezrec cala czekolade i popic litrem soku byleby sie tylko obudzila
Ciazowa paranoja