Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
?Neti tylko moja córka jak miała roczek to jadła wszystko a później jej się odwidziało.
I tak oto jestem dużo starsza i nadal chuda, o.... i pstro. Powiedziałam sobie, że choćbym miała paść z nerwów to w dzieci wciskała żarcia nie będę. Ciągle to powtarzam, że żadne zdrowe dziecko się zagłodzić nie da. I tak jest. Nie chce jeść to sio mi od stołu. Zgłodnieje to się nawróci. Moja mama nie może na to patrzeć i jak tylko ma pod opieką chłopaków to dawaj za nimi z łyżkami a mi się wszystko gotuje w środku
tak są chudzi i będą bo ja jestem i mąż też i kurde dość sadyzmu jedzeniem :-) Tyle w temacie ode mnie.
Prawdziwy rogalik Neti
mój Kaj był na cycu a jak miał 4 mieś to zaczęliśmy podawać (po zaleceniu lekarza) przecierki. Był wielkości dziecka 8 miesięcznego i mleko mu nie wystarczało![]()
idę się kąpać i do wyrka- buźki laski
aaacha miałam wam napisać- policja ma tą laskę co mi "sprzedała" wózek, więc może kiedyś kasę odzyskam![]()