Evelinkaaa
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki niedzielnie :-) ale naskrobałyście od piątku
zaraz postaram się nadrobić ale siły do opisania pewnie braknie bo cały weekend było pranie, prasowanie maluszkowych ciuszków i jeszcze sterta została do prasowania ale kręgosłup odmówił posłuszeństwa
ale i tak dużo się udało zrobić. U Mnie ok malutka bryka zwłaszcza wieczorkiem jak w końcu mamuśka się położy :-)
Szwagierka już u Nas mieszka więc też tak za bardzo nie miałam siedzieć i pisać więc jutro jak mąż i szwagierka pójdą do pracy to powinnam być na bieżąco :-)

Miłego wieczorka dziewczynki i do jutra :-)
zaraz postaram się nadrobić ale siły do opisania pewnie braknie bo cały weekend było pranie, prasowanie maluszkowych ciuszków i jeszcze sterta została do prasowania ale kręgosłup odmówił posłuszeństwa
ale i tak dużo się udało zrobić. U Mnie ok malutka bryka zwłaszcza wieczorkiem jak w końcu mamuśka się położy :-) Szwagierka już u Nas mieszka więc też tak za bardzo nie miałam siedzieć i pisać więc jutro jak mąż i szwagierka pójdą do pracy to powinnam być na bieżąco :-)

Miłego wieczorka dziewczynki i do jutra :-)
Super wygląda ale prasowania nie zazdroszczę... Ja mam nadal wstręt po mojej tygodniowej, nierównej walce z żelazkiem;-)
:-)...
. Nie smutaj się za bardzo a jak już nie wytrzymasz to pisz do nas co się dzieje! Może od czytania naszych "mądrości" poprawi Ci się humor ;-)
nie polecam
Na szczęście łatwo go przekonać do zmiany zdania.