Jotemka- zdrówka dla całej rodzinki. Co do pralki ja bym nie naprawiała, teraz już taki sprzęt robią że 4-5 lat zaczyna się sypać. Nasza zmywarka za miesiąc ma koniec gwarancji i właśnie wzywaliśmy serwis bo wody nie grzała. a moja koleżanka pracuje w branży Agd/Rtv mówiła żebym nigdy w życiu nie dała się namówić na przedłużenie gwarancji.
Mika- trzymam kciuki za męża. Mój nie pali od września

ja od sierpnia. Nawet sobie nie wyobrażałam ile kasy szło na fajki. Ja co prawda jak Madziolina paczka na 2-3 dni ale przyznać się muszę że palić lubiłam.
Marcia- trzymam kciuki za pozytywne wieści z banku, a gościa z Allegro podałabym na policję koniecznie nie ma co pobłażać takim gnidom.
Madziolina- super okazja z tymi zakupami. Ja muszę się wybrać do lumpka po jakieś koszule do szpitala. do porodu położna kazała męża t-shirt ale on ma wszystkie pod szyję a ja wolę coś w wycięciem.
Właśnie mam pytanie: czy w Polsce jak się maleństwo już urodzi to kładą je mamie na piersi czy brzuchu?
Ja w tym tygodniu też mam dużo do pozałatwiania i tak się staram porozkładać wszystko żeby mój organizm szoku nie doznał po tygodniach leżenia. Jutro laboratorium póżniej na 11.30 Alan ma testy alergiczne a na ok 13 położna przychodzi. w środę mam nadzieję ginka-zaraz bedę dzwonić czy ma wolny termin, czwartek-lidl bedą tanie okleiny na meble i chce kupić na szafę Antosi bo jest stara i nie pasuje do reszty. Pewnie jeszcze zachaczę o szkołę podst. z zapytaniem o zerówkę dla Alana.
K. był dzisiaj w "naszej" podstawówce- 300 m od domu i się pytał od kiedy zapisy a oni że pani dyrektor jeszcze nie zdecydowała czy zerówki będą w tym roku.

Nosz k..a ustalają bzdury że 5-latki do zerówki ale zerówki likwidują

następna jest już daleko musiałabym go wozić sam. ewentualnie przedszkolna ale tam nie chcę. Wkurzyłam się bo wogóle się tego nie spodziewałam. Już od dawna powtarzam Alanowi że w tym roku pójdzie do tej szkoły a tu klops, pozatym tutaj już by został i kontynuował całą podstawówkę a tak po roku zerówki gdzie indziej znowu przenosiny do innej placówki. niech ktoś pomyśli o tych 5-latkach jaki to stres dla nich. echh się wygadałam