Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

aaa nie zauważyłam ze to nie moje dopiero ona sie tak patrzy a ja oooo przepraszam pomyłka wrrrr ale wstyd
hej laseczki czytam regularnie ale nie mam czasu odpisywać bo u nas urodzinowe szaleństwo ciąg dalszy troche mnie to meczy bo to juz 3 impreza najpierw chrzestna Ali i moi rodzice, potem koleżanki a teraz pradziadkowie i dziadkowie ze strony męża UFF ale już KONIEC
dagmar fajne zdjęcia i dobrze że już lepiej się czujesz
marcia oby się udało
Edysiek ja też niedawno liczyłam kiedy sie umowić do fryzjera dodatkowo jeszcze muszę umowić na paznokcie i zastanawiam się nad zageszczaniem rzęs metodą 1:1 żeby sie nie musiec malować miała to ktoraś?
mika u mnie też dzisiaj nieciakawie brzuch się stawia i mam jakies kołatania serca
aaaaaa i opisze wam moj debilizm ciazowy byłam z Ala na angielskim i tam trzeba sciagnac buty i jak się skończyło to chciałam ubrać buty jakiejś innej babkiaaa nie zauważyłam ze to nie moje dopiero ona sie tak patrzy a ja oooo przepraszam pomyłka wrrrr ale wstyd
![]()
DAGMAR rodzinka super super !!!!
Jennnnyyyyyy Dziewczyny jak ja się dzisiaj źle czuje. Noc była rewelacyjna. Przespana w 100% - zero wstawania do wc. W szoku byłam ale okazało się, że to cisza przed burzą. Obudziłam sie pełna energii. Poszłam do pracy ale po dwóch godzinach byłam w domu. Spałam chyba z 4 godziny po powrocie. Jest mi duszno, słabo a serce wali jakby miało wypaść, brzuch mi dziwnie spinaMały od rana dopiero teraz daje o sobie delikatnie znać uffffff bo już się zaczęłam martwić. Pierwszy raz tak sie czuję i mam nadzieję, że to chwilowe. Mąż niedługo wraca z pracy wiec będę czuła się bezpieczniej. W razie jakby nie przechodziło to pojedziemy do szpitala.
hej laseczki czytam regularnie ale nie mam czasu odpisywać bo u nas urodzinowe szaleństwo ciąg dalszy troche mnie to meczy bo to juz 3 impreza najpierw chrzestna Ali i moi rodzice, potem koleżanki a teraz pradziadkowie i dziadkowie ze strony męża UFF ale już KONIEC
dagmar fajne zdjęcia i dobrze że już lepiej się czujesz
marcia oby się udało
Edysiek ja też niedawno liczyłam kiedy sie umowić do fryzjera dodatkowo jeszcze muszę umowić na paznokcie i zastanawiam się nad zageszczaniem rzęs metodą 1:1 żeby sie nie musiec malować miała to ktoraś?
mika u mnie też dzisiaj nieciakawie brzuch się stawia i mam jakies kołatania serca
aaaaaa i opisze wam moj debilizm ciazowy byłam z Ala na angielskim i tam trzeba sciagnac buty i jak się skończyło to chciałam ubrać buty jakiejś innej babkiaaa nie zauważyłam ze to nie moje dopiero ona sie tak patrzy a ja oooo przepraszam pomyłka wrrrr ale wstyd
![]()
Dziewczynki ju
tro Wam poodpisuje bo już dzisiaj sił brak. Z Kubą już lepiej więc chyba leki powoli zaczynają działać mam nadzieję że jutro już będzie widoczna bardziej poprawa :-) dobranoc foremki, przespanej nocki życzę i spokojnych snów :-)
no nie tyle ta "stara miłość" co obejrzenie siebie w lutrach sklepowych