Wpadam wieczornie, bo allegro przekopuję - jutro będę zamawiać pierwsze rzeczy dla Bąbla :-)
Duzo sie u kazdej z Was dzieje i nas coraz więcej, więc wybaczcie moja sklerozę ciażową.
Milenka - współczuję synkowi i Tobie, moja czwarta ma synechię tj sklejanie sie warg sromowych, okropne, bo sie odnawia, rozklejanie boli a potem problemy z siusianiem i znów sie skleja... Wierzę, ze po tym zabiegu juz u młodego będzie ok i wyjdziecie na prostą
Truskawkowa, jeśli bolą CIę stopy to je wieczorem troszke pomasuj, jeśli rano będą bolały, to może to byc objaw poczatków żylaków. Niestety tego nie wiedziałam, przeczytałam w poradniku jak już zylaki zawitały u mnie na dobre. Rzekomo jest to jeden z pierwszych objawów

Madzik widziałam Emmę - piękna jest, podobnie jak Lusia Dagmar.
Mika - Bąbel miewa czkawkę, ale rzadko, pierworodny żyć mi nie dawał ze swoimi czkawkami, oszaleć było można, miał czkawkę nawet w czasie porodu, położna mówiła, ze przesadza zdecydowanie i się śmiała...
A jeśli chodzi o zmeczenie, to ja coraz cześciej sapię jak stara lokomotywa, stoi i sapie dyszy i dmucha.... Tylko kurcze nie ma "i gna coraz prędzej"