mika414
Fanka BB :)
Oj dzieje sie tu u nas dzieje.
Co chwila z lekką obawą wchodzę na forum i sprawdzam najświeższe wiadomosci od Was. Oby żadne dzieciątko nie wykluło sie jeszcze przez najbliższy czas.
Coraz bliżej i każdej z nas już niestety coś dolega. Ja noc w sumie przespana ale obudziłam sie z tak twardym brzuchem, że się przestraszyłam. Niby to nie bolało ale uczucie też do przyjemnych nie należy. Myślałam że przejdzie ale nic z tego, łyknełam nospę i magnez i zobaczymy.
Co chwila z lekką obawą wchodzę na forum i sprawdzam najświeższe wiadomosci od Was. Oby żadne dzieciątko nie wykluło sie jeszcze przez najbliższy czas.
Coraz bliżej i każdej z nas już niestety coś dolega. Ja noc w sumie przespana ale obudziłam sie z tak twardym brzuchem, że się przestraszyłam. Niby to nie bolało ale uczucie też do przyjemnych nie należy. Myślałam że przejdzie ale nic z tego, łyknełam nospę i magnez i zobaczymy.
jak się obudziłam, to byłam pewna, że już południe, a tutaj 9. Niebywałe, jak mnie ten tydzień wykończył.
Haha. ;-) 
ale od poniedziałku niech się dzieje co chce, mąż będzie przez 5 dni w domu a taka okazja może się już nie powtórzyć. żeby tylko Antosia chciała współpracować:-) Pozatym jestem strasznie ciekawa jaka Antosia będzie czy podobna do Alana jaki bedzie miała charakterek. Tak już się nie mogę doczekać kiedy ją poznamy
aż Mnie obudziły ale były tylko dwa, ale i tak strasznie się spięłam i już nocka była z głowy, brzusio twardniał mała szalała a ja przerażona ale teraz jest w miarę ok choć brzuszek dalej jakiś taki twardy