Agmaa
Fanka BB :)
Witam się popołudniowo
Jestem padnięta, nie mam siły na nic dosłownie a dopiero 15.... Co dzisiaj robiłam?? Nic specjalnego, to co zwykle pranie, prasowanie, zakupy, sprzątanie i obiad... Ale dzisiaj wyjątkowo jestem zmęczona
Miałam dzisiaj jechać po materac ale chyba sobie odpuszczę... Też macie takie dni ??? AAA byłam dzisiaj w Zusie ale zapomniałam zapytać o urlop wychowawczy. On jest płatny?? a jak wypłacają zasiłki to w jakiej wysokości??
Jestem padnięta, nie mam siły na nic dosłownie a dopiero 15.... Co dzisiaj robiłam?? Nic specjalnego, to co zwykle pranie, prasowanie, zakupy, sprzątanie i obiad... Ale dzisiaj wyjątkowo jestem zmęczona
Miałam dzisiaj jechać po materac ale chyba sobie odpuszczę... Też macie takie dni ??? AAA byłam dzisiaj w Zusie ale zapomniałam zapytać o urlop wychowawczy. On jest płatny?? a jak wypłacają zasiłki to w jakiej wysokości??

:-) więc nie żałuję ;-).... A dziś od rana cały dzień siedzę na słoneczku na leżaku, skoro weekend ma być do d....
i korzystam z pogody póki się da... Teraz czekam na męża i idziemy na spacerek do lasu z psiną i potem zaproponował, że zabiera mnie na coś pysznego do knajpki którą mamy w lesie i można tam być z psem :-). Tak więc właśnie makaron mi dochodzi bo wczoraj rosołek zrobiłam, mąż już jedzie więc szybko jemy i idziemy póki słoneczko jeszcze troszkę świeci ;-):-)... 
20 okien