reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam Ewelinka :)

Ja tak jak Agunia czy Magda nie mam jeszcze nic, przy pierwszej ciązy to juz na tym etapie miałam wszystko kupione, poprane poprasowane, a teraz spokój:-) Kupowac ciuszki i prac je mam zamiar dopiero na początku marca, łóżeczko upatrzyłam na allegro ale tez kupie dopiero pod koniec marca, bo i teraz u nas nastał kryzys finansowy, styczeń nas troche wykończyl z płatnościami.

Ja ja dzisiaj od niepamiętnych czasów spałam, nie obudziłam sie w nocy, dopiero rano jak budzik zadzwonił.
Jedynie moje dziecko mnie dzisiaj wyprowadziło z równowagi, po 3 dniach siedzenia w domu, nie chciał wstać do przedszkola, bo nie... bo on pójdzie ze mną do pracy, on nie chce chodzic do przedszkola tylko juz do pracy bo tam jest komputer a w przedszkolu nie ma;-).
Oczywiscie ubrac sie n ie chciał, musiałam krzyknąć, to zaczął ubierac sie bardzo powoli bo ma czas, a do przedszkola mamy kawałek wiec mówie że nie zdążymy i pani zamknie juz drzwi, najpózniej musimy byc o 8.15 bo pózniej zamykaja drzwi to on na to że o to mu chodzi aby nie zdążyć. Całą droge wył mi w aucie aż z tych nerwów wjechałabym w dupę facetowi. Nosi mnie od rana, czyżby hormony czy ta pogoda bo dzisiaj juz 0 stopni wiec moze cisnienie tak działa:tak:

reklama
Witam was dziewczyny
Jednak idę do lekarza taką mam nadzieję bynajmniej czekam za telefonem czy rodzinna mnie przyjmie :-(W nocy spałam tylko 4 godziny i padam na twarz normalnie pojawiła się gorączka i stwierdziłam że nie ma na co czekać tylko się zgłosić do lekarki . Martwi mnie że mogę dostać antybiotyk . Jak będę coś wiedziała to się odezwę i was nadrobię . Miłego popołudnia wam życzę :*

Oj z goraczka nie ma co zwlekać, dobrze ze idziesz do lekarza. Antybiotyku się nie boj, bo to mniejsze zlo niż szalejaca w organizmie infekcja. Ja już miałam w ciąży nie jeden i nic się nie stało :) Zdrowia zycze.

ewelinka witamy :)

sandra wez apap i do lozka. Zjedz czosnek i pij herbate z cytryna. i do lekarza jak bedzie juz mogl cie pryjac.

Oliwia, no to masz dzien. Dzieci czasem wkurzaja, niestety :) ale jakto facetowi w dupe wjechalas? nic ci nie jest? nie martw sie - burza hormonów. Ja tez mam lepsze a raz gorsze dni. Trzymaj sie :)

ja wlasnie zamówilam sobie 4 biustonosze do karmienia :) tak mnie naszlo po tych rozmowach o torbie, zobaczymy co z tego bedzie. Nigdy nie zamawialam biustonoszy w necie wczesniej :)

Hej :-) tak ostatnio przeglądam forum i w końcu zdecydowałam się do Was dołączyć (lepiej późno niż wcale). Termin mam na 13.04 (chłopak) a po domu już jeden diabeł gania (córa, 16miesięcy). Także tyle w ramach przywitania :-)

L-oka całe szczęście nie wjechałam, bym wjechala, ale wyhamowałam, dobrze że slisko nie było.
Ja kiedys kupowałam w necie staniki ale teraz troche mi urosły i w sumie nie wiem jaki mam rozmiar, chyba podejde w przyszłym tyg do stacjonarnego sklepu, kupuje u takiej Pani która super dopasowuje i sprowadziła mnie na ziemie, że zły rozmiar kupowałam cały czas

reklama
Do góry