Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja za ich bledy placic nie bede nawer zlamanego grosza!
no ta mlodziez jest okropna!

Ja mam jedna jedyna żyłę w lewym zgięciu łokcia, zawsze ją daję;-)Pytałam bo mój mąż też pracuje w laboratorium, ale oni wszystko badają - od surowego mleka poprzez żywność, pasze po chemię gospodarczą, kosmetyki, a nawet opakowania i inne (ostatnio np, deskę do prasowania). Ale w Łodzi nie mają oddziału więc to nie ta sama firma ;-).
Ja tez nie mam żył, zawsze obie ręcę wystawiam i mówię do wyboru, a pani z posępną miną, że nie ma w czym wybierać.

Super pomysł. Tylko ja takie rzeczy jak wanienka mam po młodej. Tylko czy Celinka ją odda, bo u babci się w niej kapie, a ile frajdy jak tata trzyma, a ona po tym skosie zjeżdża i chlapie;-) Moja mam ma wannę 2m długą nalać tam wody po szyję, jak się siedzi to masakra.Dziewczyny, a powiedzcie mi, na podstawie czego wylicza się podstawę do becikowego? Bo tak z ciekawości spojrzałam na mój pit z ubiegłego roku i tam się wylicza całkowity dochód i dochód po odliczeniach (wszystkie składki). I jeśli miałabym brać pod uwagę tę wyższą kwotę to nie mam szans, ale przy niższej może by się udało, chociaż jeszcze muszę spojrzeć na pit męża. A i jeszcze jedno pytanie - to, że my się za 2012 nie rozliczaliśmy razem to niczego nie zmienia? Liczy się to, że teraz stanowimy jedno gospodarstwo? Musimy być razem zameldowani? Skomplikowane to wszystko...
A tak sobie jeszcze myślę o tym, że piszecie, że nie macie jeszcze wcale wyprawki - to Koreczek przede wszystkim - a nie możecie wykorzystać okazji i poprosić na prezenty świąteczne o rzeczy dla dziecka? Wiadomo, całej wyprawki rodzina nie kupi, ale zawsze będzie trochę mniej wydatków. Mnie tak przyszło do głowy, że nie mamy niezbędnych potrzeb teraz, więc z prezentów możemy zrezygnować, a za to coś dla dzieciątka się przyda, tym sposobem złożyliśmy już zamówienie na wanienkę - to nie jest duży koszt, ale jak się wszystko zliczy to zawsze jakaś ulga.
No chyba, że darczyńca rozgarnięty i można mu zaufać. A prezenty różne mogą być, głupie pieluchy tetrowe czy flanelki to też kasa, a jak ktoś kupi kilka na święta to nie zbankrutuje od takiego prezentu.
W kappahli nic nie bylo bylam w h&m byly fajne leginsy ale 79,90 i stwierdzialm ze mam dwie pary z rosmana ktore tez nie byly tanie i musza mi wystarczyc.
ja robilam na hiv ale normalnie w przychodni gdzie zwykle badania. Pobrali i za pare dni wynik, nikt o nic nie pytal
no bo do czego im to potrzebne? co innego jak by komus wyszedl wynik pozytywny